Microsoft Support NIC met Hyper-V-beleid

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 968703 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen
Bron:Ondersteuning van Microsoft

SNELLE PUBLICATIE

SNELLE PUBLICATIE ARTIKELEN RECHTSTREEKS VAN INFORMATIE BINNEN DE ORGANISATIE VAN MICROSOFT SUPPORT BIEDEN. DE HIERIN VERVATTE INFORMATIE IS GEMAAKT IN REACTIE OPKOMENDE OF UNIEKE ONDERWERPEN OF BESTEMD AANVULLING ANDERE KNOWLEDGE BASE INFORMATIE.

SymptoomInleiding

Het ondersteuningsbeleid van Microsoft beschreven voor Network Adapter Teaming in combinatie met Hyper-V.

Network Adapter Teaming is van derden technologie fouttolerantie voor meerdere netwerkadapters biedt.

Samenvatting

Aangezien Network Adapter Teaming wordt alleen geleverd door leveranciers van Hardware, biedt Microsoft geen ondersteuning voor deze technologie via Microsoft Product Support Services. Hierdoor kan Microsoft vragen u tijdelijk uitschakelen of Network Adapter Teaming software verwijderen bij het oplossen van problemen waarbij de teaming software verdacht is.

Het probleem is opgelost door het verwijderen van Network Adapter Teaming software, moet hulp worden verkregen tot de hardwareleverancier.

Meer informatieMeer informatie

Aangezien Microsoft Hyper-V virtualisatie een nieuwe technologie is, raden wij aan uw oplossing teaming grondig te testen in een testomgeving voordat u de implementatie van productie. Neem contact op met uw hardwareleverancier bepalen de aanbevolen versie en de configuratie voor interoperabiliteit met Windows Server 2008 en Microsoft Hyper-V.

DISCLAIMER

MICROSOFT EN/OF HAAR LEVERANCIERS DOEN GEEN VERKLARINGEN OF GARANTIES OVER DE GESCHIKTHEID, BETROUWBAARHEID OF JUISTHEID VAN DE GEGEVENS OPGENOMEN IN DE DOCUMENTEN EN BIJBEHORENDE GRAFISCHE AFBEELDINGEN OP DEZE WEBSITE (DE "MATERIALEN") VOOR ELK DOEL BEKENDGEMAAKT. DE MATERIALEN KUNNEN TECHNISCHE ONNAUWKEURIGHEDEN OF TYPOGRAFISCHE FOUTEN BEVATTEN EN KUNNEN OP ELK MOMENT ZONDER KENNISGEVING WORDEN GEWIJZIGD.

VOOR ZOVER TOEGESTAAN DOOR TOEPASSELIJK RECHT, MICROSOFT EN/OF HAAR LEVERANCIERS WIJZEN EN UITSLUITEN VAN ALLE VERKLARINGEN, GARANTIES EN VOORWAARDEN OF EXPRESS, IMPLICIET OF WETTELIJK ZIJN, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT VERKLARINGEN, GARANTIES OF VOORWAARDEN VAN TITEL, NIET INBREUK, TOEREIKENDE VOORWAARDE OF KWALITEITVERKOOPBAARHEID EN GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL MET BETREKKING TOT DE MATERIALEN.
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 968703 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Hyper-V Server 2008
  • Windows Server 2008 Datacenter
  • Windows Server 2008 Enterprise
  • Windows Server 2008 Standard
  • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2
  • Windows Server 2008 R2 Datacenter
  • Windows Server 2008 R2 Enterprise
  • Windows Server 2008 R2 Standard
Trefwoorden: 
kbhyperv kbnomt kbrapidpub kbmt KB968703 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:968703

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com