Op een clientcomputer waarop bepaalde Help-bestanden voor 2007 Office-programma's zijn geïnstalleerd, wordt na de installatie van 2007 Office SP2 onterecht een extra SP2-vermelding weergegeven in Software

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 968285 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Neem bijvoorbeeld het volgende scenario. U installeert op een clientcomputer bepaalde updates voor Microsoft Office 2007 Help. In dit scenario kunnen in Software ten onrechte extra vermeldingen voor 2007 Microsoft Office Suite Service Pack 2 (SP2) worden weergegeven nadat u 2007 Office Suite SP2 hebt geïnstalleerd. Het aantal weergegeven vermeldingen is afhankelijk van het aantal 2007 Office-producten dat is bijgewerkt naar SP2 en het aantal toegepaste Help-updates.

Oplossing

U lost dit probleem op door de meest recente updates voor de Microsoft Office 2007 Help te installeren.
Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem zich kan voordoen in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

In Software wordt bij de extra Office Suite SP2-vermeldingen mogelijk een knop Verwijderen weergegeven. We adviseren u ten zeerste deze vermeldingen niet te verwijderen, aangezien u daarmee niet de volledige update verwijdert en het resultaat een gedeeltelijk bijgewerkte status kan zijn. Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over het verwijderen van 2007 Office Suite SP2:
954914 Microsoft Service Pack Uninstall Tool voor 2007 Microsoft Office Suite

Eigenschappen

Artikel ID: 968285 - Laatste beoordeling: maandag 11 mei 2009 - Wijziging: 2.2
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • 2007 Microsoft Office Suite Service Pack 2
Trefwoorden: 
kbsurveynew kbprb kbtshoot kbexpertisebeginner KB968285

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com