Terminal Server smartcardaanmelding met RDP 6.0 kan mislukken met foutcode 0x507

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Sluiten Sluiten
Artikel ID: 968005 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen
Bron:Ondersteuning van Microsoft

SNELLE PUBLICATIE

SNELLE PUBLICATIE ARTIKELEN RECHTSTREEKS VAN INFORMATIE BINNEN DE ORGANISATIE VAN MICROSOFT SUPPORT BIEDEN. DE HIERIN VERVATTE INFORMATIE IS GEMAAKT IN REACTIE OPKOMENDE OF UNIEKE ONDERWERPEN OF BESTEMD AANVULLING ANDERE KNOWLEDGE BASE INFORMATIE.

SymptoomTerminal Server smartcardaanmelding met RDP 6.0 kan mislukken met foutcode 0x507 (verificatiefout).

 

Foutgegevens code:

 • Hex: 0x507

 • Decimale: 1265

 • Symbolische fout: ERROR_UNIDENTIFIED_ERROR

 • Beschrijvende fout: Onvoldoende informatie bestaat om de oorzaak van fout.

OorzaakHet certificaat moet aanwezig zijn in het certificaatarchief smartcardverificatie via terminal services werkt en moet overeenkomen met het geselecteerde certificaat op de smartcard. Dit is in tegenstelling tot lokaal aanmelden waar het certificaat alleen moet aanwezig zijn op de smartcard. Als de service doorgeven certificaat (certpropsvc) niet actief op de clientcomputer, wordt het certificaat niet doorgegeven aan het archief van de gebruiker. Dit leidt tot de fout. Dit is meestal gezien als een nieuw certificaat wordt afgegeven die niet aan de gebruiker opslaan doorgegeven omdat het doorgeven van Certificate-service is gestopt.

ResolutieDe smartcardlezer is verantwoordelijk voor het starten van de service certificaat doorgeven als onderdeel van de INF-installer. Controleer of dat alle stuurprogramma's hebben de volgende sectie in het INF-bestand:

 • [Reader.Install.AddReg]

 • HKLM, Software\Microsoft\Cryptography\Calais\Readers,,,

 • HKLM, System\CurrentControlSet\Services\SCardSvr, Start, 0x00010001, 2

 • HKLM, System\CurrentControlSet\Services\CertPropSvc, Start, 0x00010001, 2


Als de service doorgeven certificaat niet optreedt, contact met leveranciers van de lezer en ze hun stuurprogramma's bijwerken.Oplossing

 

De service handmatig starten als een oplossing. Normaal, de service doorgeven certificaat automatisch wordt gestart in de 'service.msc' ingesteld.

Meer informatieDe opdracht "sc queryex certpropsvc" of "services.msc"-module kan worden gebruikt om te bepalen of de service wordt uitgevoerd.

DISCLAIMER

MICROSOFT EN/OF HAAR LEVERANCIERS DOEN GEEN VERKLARINGEN OF GARANTIES OVER DE GESCHIKTHEID, BETROUWBAARHEID OF JUISTHEID VAN DE GEGEVENS OPGENOMEN IN DE DOCUMENTEN EN BIJBEHORENDE GRAFISCHE AFBEELDINGEN OP DEZE WEBSITE (DE "MATERIALEN") VOOR ELK DOEL BEKENDGEMAAKT. DE MATERIALEN KUNNEN TECHNISCHE ONNAUWKEURIGHEDEN OF TYPOGRAFISCHE FOUTEN BEVATTEN EN KUNNEN OP ELK MOMENT ZONDER KENNISGEVING WORDEN GEWIJZIGD.

VOOR ZOVER TOEGESTAAN DOOR TOEPASSELIJK RECHT, MICROSOFT EN/OF HAAR LEVERANCIERS WIJZEN EN UITSLUITEN VAN ALLE VERKLARINGEN, GARANTIES EN VOORWAARDEN OF EXPRESS, IMPLICIET OF WETTELIJK ZIJN, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT VERKLARINGEN, GARANTIES OF VOORWAARDEN VAN TITEL, NIET INBREUK, TOEREIKENDE VOORWAARDE OF KWALITEITVERKOOPBAARHEID EN GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL MET BETREKKING TOT DE MATERIALEN.
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 968005 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Server 2008 Enterprise
Trefwoorden: 
kbnomt kbrapidpub kbmt KB968005 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:968005

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com