Virtuele machines in de Console van Hyper-V Manager ontbreken of wanneer u maken of een virtuele machine start, wordt een van de volgende foutcodes: '0x800704C8', '0x80070037' of '0x800703E3'

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 961804 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Opmerking
BelangrijkDit artikel bevat informatie die u ziet hoe u beveiligingsinstellingen kunt verlagen of beveiligingsfuncties op een computer uitschakelen. Deze wijzigingen een specifiek probleem te omzeilen. Voordat u deze wijzigingen aanbrengt, is het raadzaam evaluatie van de risico's die gekoppeld zijn aan deze oplossing implementeren in uw omgeving. Als u deze oplossing implementeert, nemen alle mogelijke extra maatregelen om de computer te beschermen.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u probeert te maken of een virtuele machine start op een computer met Windows Server 2008 met de functie Hyper-V is geïnstalleerd of een Microsoft Hyper-V Server 2008 of een Microsoft Hyper-V Server 2008 R2-computer, treedt een van de volgende problemen:
 • U ontvangt een van de volgende foutberichten weergegeven:
  Foutbericht 1
  De gevraagde bewerking kan niet worden uitgevoerd op een bestand met een gebruiker toegewezen sectie. (0x800704C8)
  Foutbericht 2
  VMName' Microsoft synthetische Ethernet-poort (exemplaar-ID {7E0DA81A-A7B4-4DFD-869F-37002C36D816}): is mislukt Power op met de fout ' de opgegeven netwerkbron of het apparaat is niet meer beschikbaar.' (0x80070037).
  Foutbericht 3
  De bewerking I/O is afgebroken vanwege het afsluiten van een thread of een toepassingsaanvraag voor de. (0x800703E3)
 • Virtuele machines verdwijnen uit de Hyper-V-beheer Console.

Oorzaak

Deze problemen kunnen worden veroorzaakt door antivirussoftware is in de bovenliggende partitie worden geïnstalleerd als de realtime scanfunctie is geconfigureerd voor het controleren van de Hyper-V virtuele machine-bestanden.

Oplossing

WaarschuwingDeze tijdelijke oplossing kunt een computer of netwerk kwetsbaarder voor aanvallen door kwaadwillende gebruikers of schadelijke software zoals virussen. We raden deze tijdelijke oplossing, maar verschaft u deze informatie zodat u uw eigen goeddunken kunt u deze oplossing implementeren. Gebruik deze oplossing voor uw eigen risico.Als uw systeemprestaties of de stabiliteit is verbeterd door de aanbevelingen in dit artikel zijn aangebracht, contact op met de leverancier van uw antivirussoftware of voor een bijgewerkte versie van de antivirussoftware voor instructies. Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
822158Viruscontrole aanbevelingen voor Enterprise-computers waarop momenteel ondersteunde versies van Windows

Dit probleem configureren real-time scanning onderdeel van uw antivirussoftware om de volgende mappen uitsluiten en bestanden:
 • Standaard virtuele machine configuratie directory (C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Hyper-V)
 • Aangepaste virtuele machine configuratie mappen
 • Standaardmap voor virtuele harde schijf (C:\Users\Public\Documents\Hyper-V\Virtual harde schijven)
 • Mappen van aangepaste virtuele harde schijf
 • Momentopname van mappen
 • Vmms.exe (Opmerking: mogelijk moet worden geconfigureerd als uitsluitingen proces binnen de antivirussoftware)
 • Vmwp.exe (Opmerking: mogelijk moet worden geconfigureerd als uitsluitingen proces binnen de antivirussoftware)
Wanneer u Live migratie samen met gedeelde clustervolumes in Windows Server 2008 R2, uitsluiten bovendien CSV pad 'C:\Clusterstorage' en alle submappen.

Notities
 • Als u virtuele machines ontbreken in de Hyper-V-beheer console, moet u configureren de virusscans en vervolgens opnieuw de Hyper-V virtuele Machine Management-service.
 • Als foutcode 0x800704C8, is het waarschijnlijk dat de virtuele machine configuratiebestand is beschadigd. In dit geval en opnieuw de virtuele Hyper-V Machine Management-service het probleem niet oplossen, is de virtuele machine gemaakt of teruggezet vanaf een back-up.

Meer informatie

Bescherming van uw virtuele machines, aangeraden antivirussoftware binnen de virtuele machine te installeren.

Voor meer informatie over aanbevolen procedures voor Hyper-V-beveiliging Raadpleeg het volgende artikel op de Microsoft TechNet-website:
http://technet.Microsoft.com/en-us/library/cc974516.aspx

Eigenschappen

Artikel ID: 961804 - Laatste beoordeling: dinsdag 16 juli 2013 - Wijziging: 3.2
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Hyper-V Server 2008
 • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2
 • Windows Server 2008 Standard
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows Server 2008 Datacenter
 • Windows Server 2008 R2 Datacenter
 • Windows Server 2008 R2 Enterprise
 • Windows Server 2008 R2 Standard
Trefwoorden: 
kbhyperv kberrmsg kbtshoot kbexpertiseinter kbsurveynew kbprb kbmt KB961804 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 961804

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com