Games for Windows – LIVE: Az ügyfélprogramból történő telepítéskor megjelenik a következő hibaüzenet: „Can’t install item (0x800B0003)”

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 960554
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

Amikor megpróbál játékokat letölteni vagy telepíteni a Games for Windows – LIVE ügyfélprogramból, megjelenik a következő hibaüzenet:
Can’t install item (0x800B0003)
Megjegyzés: Ez a hibaüzenet csak Windows XP rendszeren jelenhet meg. A Windows Vista már tartalmazza a szükséges frissítést, ezért ott nem merülhet fel ez a hiba.

Oka

Azért nem tud szoftvercsomagokat telepíteni, mert a Windows XP WinVerifyTrust funkciója nem tudja ellenőrizni nagy méretű aláírt fájlok tanúsítványának érvényességét. Ez a probléma általában akkor fordul elő, ha az aláírt fájlt nagyobb, mint 500 MB.

Prábálja meg az alábbiakat

Frissítés telepítése

A probléma megoldható azzal, ha manuálisan telepíti a Windows használt verziójának megfelelő frissítést.

Windows XP (x86) 32 bites verziói

A Windows XP (x86) rendszerhez tartozó frissítés a Microsoft következő webhelyéről telepíthető:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=135771

Windows XP (x64) 64 bites verziói

A Windows XP (x64) rendszerhez tartozó frissítés a Microsoft következő webhelyéről telepíthető:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=152391

A Windows verziójának megállapítása

Ha nem tudja, hogy a Windows operációs rendszer 32 vagy 64 bites verziója fut a számítógépen, látogasson el a Microsoft következő webhelyére:
http://support.microsoft.com/kb/827218
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 960554 - Utolsó ellenőrzés: 2011. július 14. - Verziószám: 1.0
Kulcsszavak: 
dftsdahomeportal kbxbox360pacrimportal kbxbox360europeportal kbxbox360americasportal kbxboxts KB960554
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com