Artikel-id: 960353 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Sammanfattning

Den finns en uppdatering för Microsoft Silverlight. Den här uppdateringen är en uppgradering av tidigare Silverlight-versioner. Den här uppdateringen medföljer aktuella installationsprogram för Silverlight. Om du inte har installerat Silverlight på din dator kommer installationsprogrammet att finnas tillgängligt via Microsoft Update eller via Windows Server Update Services (WSUS).

Uppdateringen innehåller stabilitetsförbättringar i media och åtkomst. Den här uppdateringen är bakåtkompatibel med program som skapats för tidigare versioner av Silverlight.

Installationsinformation

Den här uppdateringen finns tillgänglig från följande källor.

Microsoft Silverlight-webbplatsen

Silverlight-installationsprogrammet innehåller förutom den här uppdateringen även alla tidigare uppdateringar. Du kan installera den senaste versionen av Silverlight från följande Microsoft-webbplats:
http://www.microsoft.com/silverlight/resources/install.aspx?v=2.0

Microsoft Update

Den här uppdateringen är även tillgänglig för Microsoft Update-användare. Om du har installerat en tidigare version av Silverlight kommer den här uppdateringen att finnas tillgänglig som "Uppdatering för Microsoft Silverlight (KB 960353)".

Silverlight innehåller en automatisk uppdateringsmekanism. Den här mekanismen inaktiveras som standard med WSUS-paketet. Framtida uppdateringar kommer att tillhandahållas via WSUS-uppdateringar.

Mer Information

Microsoft Silverlight är ett plugin-program för flera miljöer och olika webbläsare som ska tillhandahålla nästa generations Microsoft .NET?baserade medieupplevelser och interaktiva program för webben. Ytterligare information finns på följande Microsoft-webbplats:
http://www.microsoft.com/silverlight/faq.aspx
De tredjepartsprodukter som omnämns i den här artikeln tillverkas av företag som är fristående från Microsoft. Microsoft ger inga garantier av något slag avseende dessa produkters prestanda och tillförlitlighet.

Egenskaper

Artikel-id: 960353 - Senaste granskning: den 2 mars 2009 - Revision: 1.1
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Silverlight 1.0 for Windows
  • Microsoft Silverlight 1.0 for Macintosh
Nyckelord: 
kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbqfe kbfix KB960353

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com