ID articol: 960353 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

REZUMAT

Este disponibilă o actualizare pentru Microsoft Silverlight. Această actualizare oferă o nouă versiune care este un upgrade la versiunile anterioare ale Silverlight. Actualizarea este conținută de programele de instalare curente pentru Silverlight. Dacă computerul dvs. nu are instalat Silverlight, programul de instalare vă va fi oferit prin Microsoft Update sau prin Windows Server Update Services (WSUS).

Această actualizare include îmbunătățiri de stabilitate privind conținutul media și accesibilitatea. Este compatibilă cu aplicațiile anterioare create pentru versiuni mai vechi ale Silverlight.

Informații privind instalarea

Această actualizare este disponibilă de la următoarele surse.

Site-ul Microsoft Silverlight

Programul de instalare pentru Silverlight include, pe lângă această actualizare, și toate actualizările anterioare. Pentru a descărca ultima versiune de Silverlight, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://www.microsoft.com/silverlight/resources/install.aspx?v=2.0

Microsoft Update

Această actualizare este, de asemenea, disponibilă utilizatorilor Microsoft Update. Dacă aveți instalată o versiune anterioară de Silverlight, această actualizare vă va fi propusă ca „Actualizare pentru Microsoft Silverlight (KB 960353)”.

Silverlight conține un mecanism de actualizare automată. În mod implicit, acest mecanism este dezactivat în pachetul WSUS. Actualizările următoare vor fi furnizate prin actualizări WSUS.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Microsoft Silverlight este un insert destinat mai multor browsere, mai multor medii, care intenționează să livreze următoarea generație de experiențe media bazate pe Microsoft .Net și următoarea generație de aplicații îmbogățite interactive pentru Web. Pentru mai multe informații, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://www.microsoft.com/silverlight/faq.aspx
Produsele terțelor părți dezbătute în acest articol sunt realizate de companii independente de Microsoft. Microsoft nu acordă nicio garanție, implicită sau de orice alt fel, pentru performanța sau fiabilitatea acestor produse.

Proprietă?i

ID articol: 960353 - Ultima examinare: 27 februarie 2009 - Revizie: 1.1
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Silverlight 1.0 for Windows
  • Microsoft Silverlight 1.0 for Macintosh
Cuvinte cheie: 
kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbqfe kbfix KB960353

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com