Artikkel-ID: 960353 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Sammendrag

En oppdatering er tilgjengelig for Microsoft Silverlight. Denne oppdateringen inneholder en ny build som er en oppgradering for tidligere versjoner av Silverlight. Denne oppdateringen følger med gjeldende Silverlight-installasjonsprogrammer. Hvis datamaskinen ikke har Silverlight installert, får du tilbud om å installere via Microsoft Update eller Windows Server Update Services (WSUS).

Denne oppdateringen inkluderer stabilitetsforbedringer innen medier og tilgjengelighet. Denne oppdateringen er bakoverkompatibel med programmer som ble laget for tidligere versjoner av Silverlight.

Installasjonsinformasjon

Denne oppdateringen er tilgjengelig fra følgende kilder.

Microsoft Silverlight-området

Installasjonsprogrammet for Silverlight inneholder alle tidligere oppdateringer i tillegg til denne oppdateringen. Gå til følgende Microsoft-webområde for å installere den nyeste versjonen av Silverlight:
http://www.microsoft.com/silverlight/resources/install.aspx?v=2.0

Microsoft Update

Denne oppdateringen er også tilgjengelige for brukere av Microsoft Update. Hvis du har en tidligere versjon av Silverlight installert, får du tilbud om denne oppdateringen under navnet "Oppdatering for Microsoft Silverlight (KB 960353)."

Silverlight inneholder en automatisk oppdateringsfunksjon. Denne funksjonen er som standard deaktivert i WSUS-pakken. Fremtidige oppdateringer vil bli levert som WSUS-oppdateringer.

Mer informasjon

Microsoft Silverlight er en plugin-modul for flere miljøer på tvers av lesere som er ment for å levere den neste generasjonen Microsoft .NET-baserte medieopplevelser og rikholdige, interaktive programmer for weben. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
http://www.microsoft.com/silverlight/faq.aspx
Tredjepartsproduktene som er omtalt i denne artikkelen, produseres av selskaper som er uavhengige av Microsoft. Microsoft gir ingen garantier, stilltiende eller på annen måte, om disse produktenes ytelse eller pålitelighet.

Egenskaper

Artikkel-ID: 960353 - Forrige gjennomgang: 2. mars 2009 - Gjennomgang: 1.1
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Silverlight 1.0 for Windows
  • Microsoft Silverlight 1.0 for Macintosh
Nøkkelord: 
kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbqfe kbfix KB960353

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com