Artikel ID: 960353 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Er is een update beschikbaar voor Microsoft Silverlight. Deze update bevat een nieuwe build die een upgrade is van eerdere versies van Silverlight. Deze update is bedoeld voor integratie in bestaande installatieprogramma's voor Silverlight. Als Silverlight niet is geïnstalleerd op uw computer, wordt het installatieprogramma aangeboden door Microsoft Update of door Windows Server Update Services (WSUS).

Deze update wordt gekenmerkt door stabiliteitsverbeteringen ten aanzien van media en toegankelijkheid. Deze update is neerwaarts compatibel met toepassingen die zijn gemaakt voor eerdere versies van Silverlight.

Informatie over de installatie

Deze update is beschikbaar op de volgende locaties.

De site van Microsoft Silverlight

Het Silverlight-installatieprogramma bevat niet alleen deze update, maar ook alle eerdere updates. Als u de meest recente versie van Silverlight wilt installeren, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://www.microsoft.com/silverlight/resources/install.aspx?v=2.0

Microsoft Update

Deze update is ook beschikbaar voor gebruikers van Microsoft Update. Als u een eerdere versie van Silverlight hebt geïnstalleerd, wordt deze update aangeboden als "Update voor Microsoft Silverlight (KB 960353)."

Silverlight bevat een mechanisme voor automatisch bijwerken. Dit mechanisme is standaard uitgeschakeld in het WSUS-pakket. Toekomstige updates worden aangeboden via WSUS-updates.

Meer informatie

Microsoft Silverlight is een invoegtoepassing voor verschillende browsers en omgevingen en is bedoeld om ondersteuning te bieden voor de volgende generatie van op Microsoft .NET gebaseerde media-ervaringen en krachtige, interactieve toepassingen voor het web. Ga voor meer informatie naar de volgende Microsoft-website:
http://www.microsoft.com/silverlight/faq.aspx
De niet-Microsoft-producten die in dit artikel worden vermeld, worden vervaardigd door fabrikanten die geheel onafhankelijk zijn van Microsoft. Microsoft verleent dan ook geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of de betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 960353 - Laatste beoordeling: maandag 2 maart 2009 - Wijziging: 1.1
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Silverlight 1.0 for Windows
  • Microsoft Silverlight 1.0 for Macintosh
Trefwoorden: 
kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbqfe kbfix KB960353

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com