Cikk azonosítója: 960353 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

Megjelent a Microsoft Silverlight frissítése. A frissítés a Silverlight új verzióját tartalmazza. A frissítés része a jelenlegi Silverlight-telepítőknek. Ha számítógépére nincs telepítve a Silverlight, akkor a Microsoft Update vagy a Windows Server Update Services (WSUS) szolgáltatás felkínálja a telepítőt.

A frissítés fokozza a stabilitást a multimédia és az elérhetőség területén. A frissítés visszamenőlegesen kompatibilis a Silverlight korábbi verzióira készített alkalmazásokkal.

Telepítési információk

A frissítés a következő forrásokból érhető el.

Microsoft Silverlight webhely

A Silverlight telepítője ezen a frissítésen kívül minden korábbi frissítést is tartalmaz. A Silverlight legújabb verziójának telepítéséhez keresse fel a következő Microsoft-webhelyet:
http://www.microsoft.com/silverlight/resources/install.aspx?v=2.0

Microsoft Update

A frissítés a Microsoft Update felhasználói számára is elérhető. Ha a Silverlight egy korábbi verziója van telepítve, akkor a szolgáltatás „A Microsoft Silverlight frissítése (KB 960353)” néven kínálja fel ezt a frissítést.

A Silverlight képes önmaga automatikus frissítésére. Ez a funkció alapértelmezés szerint le van tiltva a WSUS-csomagban. A jövőben a frissítések WSUS-frissítések formájában lesznek elérhetők.

További információ

A Microsoft Silverlight böngészőfüggetlen, többféle környezetben működő beépülő modul, amely életre kelti a Microsoft .NET-alapú multimédiás felületek és gazdag, interaktív webalkalmazások következő generációját. További információt a Microsoft alábbi webhelyén talál:
http://www.microsoft.com/silverlight/faq.aspx
A jelen cikkben tárgyalt, harmadik fél által készített termékeket a Microsofttól független vállalatok állítják elő, amelyek teljesítményére és megbízhatóságára a Microsoft sem törvényi, sem másféle garanciát nem vállal.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 960353 - Utolsó ellenőrzés: 2009. február 27. - Verziószám: 1.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Silverlight for Windows
  • Microsoft Silverlight for Macintosh
Kulcsszavak: 
kbfix kbqfe kbexpertiseadvanced kbsurveynew KB960353
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com