Artikkelin tunnus: 960353 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Yhteenveto

Microsoft Silverlightille on saatavana päivitys. Tämä päivitys sisältää uuden koontiversiopäivityksen Silverlightin aikaisemmille versioille. Päivitys sisältyy uusiin Silverlightin asennusohjelmiin. Jos tietokoneeseesi ei ole vielä asennettu Silverlightia, Microsoft Update tai Windows Server Update Serviced (WSUS) ehdottaa ohjelman asennusta.

Tämä päivitys sisältää media- ja helppokäyttötoimintojen vakauden parannuksia. Päivitys on yhteensopiva myös vanhojen Silverlight-versioiden pohjalle suunniteltujen sovellusten kanssa.

Asennustiedot

Tämä päivitys on saatavana seuraavista lähteistä.

Microsoft Silverlightin sivusto

Silverlightin asennusohjelma sisältää tämän päivityksen lisäksi myös kaikki aikaisemmat päivitykset. Jos haluat asentaa Silverlightin uusimman version, käy seuraavassa Microsoftin verkkosivustossa:
http://www.microsoft.com/silverlight/resources/install.aspx?v=2.0

Microsoft Update

Tämä päivitys on saatavana myös Microsoft Update -palvelun käyttäjille. Jos tietokoneeseesi on asennettu Silverlightin aiempi versio, ohjelma tarjoaa tätä päivitystä nimellä Microsoft Silverlightin päivitys (KB 960353).

Silverlight voi päivittää itsensä automaattisesti. WSUS-paketissa automaattipäivitys ei ole oletusarvoisesti käytössä. Tulevat päivitykset tarjotaan WSUS-päivityksen muodossa.

Enemmän tietoa

Microsoft Silverlight on selaimesta ja ympäristöstä riippumaton laajennus, joka on tarkoitettu seuraavan sukupolven Microsoft .NET -pohjaisen mediasisällön tuottamiseen ja RIA (Rich Interactive Application) -sovellusten kehittämiseen Internet-käyttöön. Lisätietoja on seuraavassa Microsoftin sivustossa:
http://www.microsoft.com/silverlight/faq.aspx
Tässä artikkelissa käsitellyt kolmansien osapuolten tuotteet ovat Microsoftista riippumattomien yritysten valmistamia. Microsoft ei anna minkäänlaista takuuta näiden tuotteiden suorituskyvystä tai luottavuudesta.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 960353 - Viimeisin tarkistus: 2. maaliskuuta 2009 - Versio: 1.1
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Silverlight 1.0 for Windows
  • Microsoft Silverlight 1.0 for Macintosh
Hakusanat: 
kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbqfe kbfix KB960353

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com