Artikel-id: 960353 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

På denne side

Sammenfatning

Der er en opdatering tilgængelig til Microsoft Silverlight. Denne opdatering installerer en ny version, der er en opdatering af tidligere versioner af Silverlight. Opdateringen er indeholdt i installationsprogrammerne til Silverlight. Hvis der ikke er installeret Silverlight på din computer, vil få tilbudt at installere programmet via Microsoft Update eller via Windows Server Update Services (WSUS).

Denne opdatering indeholder forbedringer, der gør programmet mere stabilt og lettere tilgængeligt. Opdateringen er bagudkompatibel med programmer, der blev oprettet i tidligere versioner af Silverlight.

Oplysninger om installation

Denne opdatering er tilgængelig fra følgende kilder.

Websted for Microsoft Silverlight

Installationsprogrammet til Silverlight indeholder alle tidligere opdateringer ud over denne opdatering. Hvis du vil installere den nyeste version af Silverlight, kan du gå til følgende Microsoft-websted.
http://www.microsoft.com/silverlight/resources/install.aspx?v=2.0

Microsoft Update

Denne opdatering er også tilgængelig via Microsoft Update. Hvis du har en tidligere version af Silverlight installeret, vil du få tilbudt denne opdatering som "Opdatering til Microsoft Silverlight (KB 960353)."

Silverlight indeholder en funktion til automatisk opdatering. Denne funktion er som standard deaktiveret i WSUS-pakken. Fremtidige opdateringer leveres via WSUS.

Yderligere Information

Microsoft Silverlight er et plug-in, der kan bruges på tværs af flere browsere og i forskellige miljøer. Dette plug-in giver mulighed for at opleve næste generation af Microsoft .NET?baserede medier og avancerede interaktive programmer på nettet. Du kan finde flere oplysninger på følgende Microsoft-websted:
http://www.microsoft.com/silverlight/faq.aspx
De produkter fra andre leverandører, som omtales i denne artikel, er produceret af firmaer, der er uafhængige af Microsoft. Microsoft påtager sig intet ansvar, hverken underforstået eller på anden måde, for funktionaliteten eller pålideligheden af disse produkter.

Egenskaber

Artikel-id: 960353 - Seneste redigering: 2. marts 2009 - Redigering: 1.1
Oplysningerne i denne artikel gælder:
  • Microsoft Silverlight 1.0 for Windows
  • Microsoft Silverlight 1.0 for Macintosh
Nøgleord: 
kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbqfe kbfix KB960353

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com