FIX: Een stopfout of een crash optreedt op het besturingssysteem wanneer het profiel van een toepassing met behulp van Visual Studio 2008 Service Pack 1

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 958842 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Een Stop-fout kan optreden of het besturingssysteem kan vastlopen wanneer u een profiel van een toepassing maken met Microsoft Visual Studio 2008 Service Pack 1 (SP1). Het probleem treedt op wanneer de volgende voorwaarden voldaan wordt:
  • U gebruikt de methode profilering bemonstering.
  • De computer wordt uitgevoerd op de Intel Nehalem processor.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de bemonstering profiler een stuurprogramma in het besturingssysteem gebruikt. De Intel Nehalem processor werd echter na de release van versie 2008 Bandbreedteanalyse gemaakt. Omdat de functie bemonstering Bandbreedteanalyse specifieke stuurprogramma per processor is, is het mogelijk volledig compatibel met de Nehalem-processor vóór de release.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Deze hotfix downloaden vanaf de MSDN Code Gallery, de volgende Microsoft-website:
http://code.msdn.Microsoft.com/KB958842

OpmerkingDe MSDN Code Gallery geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als u uw taal vermeld niet ziet, is omdat de pagina Galerie met Code bron voor die taal beschikbaar is.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support

Vereisten

U hebt in Visual Studio 2008 Service Pack 1 Deze hotfix wordt geïnstalleerd.

Opnieuw opstarten

U hebt de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen andere hotfixes.

Bestandsgegevens

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in deDatum en tijditem in het Configuratiescherm.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Vsperfdrv90.sys9. 0.30729.16253,07216 Okt 200810: 30x 86
Vsperfdrv90.sys9.0.30729.16268,94415 Okt 200817: 02x 64
Vsperfsys.catNiet van toepassing8,47411 Dec 200820: 13x 86
Vsperfsys.catNiet van toepassing8,47411 Dec 200820: 13x 64

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

Als u dezelfde fout optreden wanneer u Microsoft Visual Studio 2005 SP1, moet u hotfix 958840 toepassen.Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
958840FIX: Een stopfout of een crash optreedt op het besturingssysteem wanneer het profiel van een toepassing met behulp van Visual Studio 2005 Service Pack 1
Bezoek de volgende website voor meer informatie over Nehalem:
http://en.Wikipedia.org/Wiki/Intel_Nehalem
Bezoek de volgende Microsoft-website voor meer informatie over prestaties analyseren met extra profielbeleid:
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/z9z62c29.aspx

Eigenschappen

Artikel ID: 958842 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Visual Studio 2008 Service Pack 1
Trefwoorden: 
kbHotfixServer kbexpertiseadvanced kbqfe kbsurveynew kbmt KB958842 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:958842

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com