MS08-052: A Windows 2000 rendszerre telepített Forefront Client Security programhoz készült GDI+ biztonsági frissítése: 2008. szeptember 9.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 957177 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS08-052 jelű biztonsági közleményt. A biztonsági közlemény teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

Támogatás és segítségnyújtás a biztonsági frissítéshez

Az otthoni felhasználók az Amerikai Egyesült Államokban, illetve Kanadában díjmentes telefonos támogatást kaphatnak az 1-866-PCSAFETY számon, illetve más országokban a Microsoft helyi képviseletétől. A biztonsági frissítésekhez támogatást nyújtó helyi Microsoft-képviseletek elérhetőségéről a Microsoft alábbi nemzetközi támogatási webhelyén tájékozódhat:
http://support.microsoft.com/common/international.aspx?rdpath=4
Az észak-amerikai ügyfelek a Microsoft alábbi webhelyén továbbá ingyenes e-mailes vagy korlátlan egyedi, csevegőprogramon keresztüli támogatást is kaphatnak:
http://support.microsoft.com/oas/default.aspx?&prid=7552
A vállalati ügyfelek a biztonsági frissítésekhez saját tanácsadóiktól kaphatnak támogatást.

A biztonsági frissítéssel kapcsolatos ismert problémák

  • Ez a frissítés nem jelenik meg a Vezérlőpult alkalmazás Programok telepítése és törlése segédprogramjában. A frissítés eltávolításához nyisson meg egy parancssort, írja be az alábbi parancsot, majd nyomja meg az ENTER billentyűt:
    Msiexec.exe/i {E8B56B38-A826-11DB-8C83-0011430C73A4} MSIPATCHREMOVE={1D07A92B-5945-4369-84B7-6BE19AF5714D}
  • A Forefront Client Security program kártevőkereső összetevőjének megfelelő működéséhez telepített GDI+ szükséges. A GDI+ azonban nem található meg a Microsoft Windows 2000 Service Pack 4 rendszerben, ezért a Forefront Client Security ügyfélprogramjának telepítője Windows 2000 SP4 rendszer esetén külön telepíti a Gdiplus.dll fájlt a kártevőkereső almappájába. Az MS08-052 jelű biztonsági közlemény szerint a Windows 2000 Service Pack 4 nem érintett szoftver, ezért a Forefront Client Security szoftver Windows 2000 Service Pack 4 rendszerre való telepítésével létrejött biztonsági réseket a jelen biztonsági frissítés telepítésével kell elhárítania.

    Ez a frissítés csak Windows 2000 Service Pack 4 rendszeren telepíthető, és csak a Forefront Client Security ügyfélprogram telepítője által telepített Gdiplus.dll fájlt frissíti. A jelen frissítés nem frissíti a biztonsági rést tartalmazó összes GDI+ kódtárat azokon a Windows 2000 rendszerű számítógépeken, amelyekre a Forefront Client Security program mellett más program is külön telepített GDI+ kódtárakat.

Fájlinformációk

A biztonsági frissítés angol nyelvű (egyesült államokbeli) változata a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátuma és időpontja egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva. A fájlinformációk megtekintése során a dátumok és időpontok helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Gdiplus.dll5.2.3790.42781 732 60824-Apr-200806:16x86
Gdiplus.manNot Applicable39724-Apr-200806:18Not Applicable

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 957177 - Utolsó ellenőrzés: 2008. szeptember 12. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Forefront Client Security a következő platformokon
    • Microsoft Windows 2000 Service Pack 4
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbsecurity kbsecbulletin atdownload kbexpertiseinter KB957177
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com