0x800B0100 hiba történik, amikor a Windows Update vagy a Microsoft Update frissítéseket telepít

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 956702 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A Small Business felhasználói további tájékoztatást és hibaelhárítással kapcsolatos információkat találnak a Small Business támogatása webhelyen.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

Amikor a Windows Update vagy Microsoft Update szolgáltatás legújabb frissítéseit próbálja telepíteni, a következő hibaüzenetet kaphatja:
Talált hibák:

Kód: 800B0100 – A Windows Update ismeretlen hibát észlelt.

A kép összecsukásaA kép kibontása
2719419


Ez a hiba akkor fordulhat elő, ha a Windows biztonsági .dll fájlok helytelenül vannak regisztrálva.

A megoldás

A hiba megoldásához hajtsa végre a következő szakaszok azon lépéseit, amelyek az Ön által használt Windows-verzióra érvényesek.

Windows 7, Windows Vista vagy Windows Server 2008.

Windows 2000, Windows XP vagy Windows Server 2003.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 956702 - Utolsó ellenőrzés: 2012. május 31. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows Update
  • Microsoft Update
Kulcsszavak: 
kbexpertiseinter kbtshoot kbprb kbfixme kbmsifixme KB956702
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com