Als u hotfix 885222 toegepast op een computer met Windows XP SP2 hebt en vervolgens een upgrade naar Windows XP SP3 uitvoert, hersteld een geïnstalleerde 1394b FireWire-apparaat vanaf S400-snelheid S100

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 955408 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Op een Windows XP Service Pack 2 (SP2)-computer, op basis van de meestal 1394b FireWire-apparaat S100-snelheid wordt uitgevoerd. Na toepassen hotfix 885222 en de registers volgens de instructies in Microsoft Knowledge Base-artikel 885222, het apparaat wordt uitgevoerd op S400-snelheid.

Echter, Nadat u de upgrade naar Windows XP Service Pack 3 (SP3) het apparaat werkt niet meer S400-snelheid. In plaats daarvan Deze S100-snelheid hersteld. De prestaties van 1394b FireWire-apparaat is daarom aanzienlijk gedaald.

Oplossing

Informatie over hotfixes

EEN Er is een ondersteunde hotfix beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld alleen het probleem te verhelpen die in dit artikel wordt beschreven. Deze toepassen de hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet.

Als de hotfix beschikbaar voor downloaden is, is er een 'Hotfix downloaden beschikbaar' sectie aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, een verzoek indienen om Microsoft Customer Service en ondersteuning de hotfix ophalen.

Opmerking Als u nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist zijn, u moet mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking komen voor deze specifieke hotfix. Voor een volledige lijst met Microsoft Customer Service en Telefoonnummers of een afzonderlijk serviceverzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking Het formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, komt dit omdat een hotfix is niet beschikbaar voor die taal.

Vereisten

Deze hotfix moet Windows XP Service Pack 3 geïnstalleerd.

Voor meer informatie. klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
322389De meest recente Windows XP servicepack ophalen

Opnieuw opstarten

U moet de computer opnieuw opstarten, nadat u deze hotfix toepast.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix worden geen andere hotfixes vervangen.

Informatie over

De Engelse versie van deze hotfix heeft het bestand kenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Naar het verschil tussen UTC en lokale tijd vinden, gebruikt u de Tijd Zone tabblad in de Datum en tijd item in een besturingselement Deelvenster.
Windows XP met Service Pack 3, x 86 versies
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestand grootteDatumTijdPlatform
Cstupd1394sidspeed.dll5.1.2600.56576.14414 Aug 200813: 37x 86

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Klik op het volgende artikel voor meer informatie. nummer in de Microsoft Knowledge Base:
885222Prestaties van 1394-apparaten afnemen nadat u Windows XP Service Pack 2

Eigenschappen

Artikel ID: 955408 - Laatste beoordeling: vrijdag 27 juli 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Service Pack 3 op de volgende platformen
    • Microsoft Windows XP Home Edition
    • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbexpertiseinter kbfix kbbug kbqfe kbmt KB955408 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 955408

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com