Artikel-id: 954914
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

INLEDNING

I artikeln beskrivs Microsofts avinstallationsverktyg för Service Pack för Microsoft Office 2007-paketet.

Mer Information

Vanligtvis kan du inte avinstallera Microsoft Office Service Packs om du inte avinstallerar Microsoft Office-produkterna helt och hållet. Microsoft Office 2007-paketet Service Pack 2 (SP2) är det första Service Pack som stöder avinstallation av uppdateringar för Office 2007-produkter. Med Microsofts avinstallationsverktyg för Service Pack för Microsoft Office 2007-paketet (Oarpman.exe) kan du avinstallera alla uppdateringar för Office 2007-produkter som ingår i Office 2007-paketet SP2 och SP3.

Hämta verktyget

Microsofts avinstallationsverktyg för Service Pack för Microsoft Office 2007-paketet finns tillgängligt på Microsoft Download Center. Verktyget kan hämtas på följande Microsoft-webbplats:
http://www.microsoft.com/downloads/sv-se/details.aspx?familyid=b97e6ecf-8da5-455d-b3bb-8ff2223f97c4&displaylang=sv
Obs!
  • Mer information om verktyget finns i Readme.txt-filen som ingår i de hämtningsbara filerna.
  • Du måste använda en undermapp för att expandera verktyget. Använd till exempel mappen c:\subdir. Du kan inte expandera verktyget i en rotkatalog i enheten. Du kan till exempel inte expandera verktyget i katalogen c:\.
  • Mer information om användningen av Microsofts avinstallationsverktyg för Service Pack för Microsoft Office 2007-paketet finns i avsnittet "Microsofts avinstallationsverktyg för Service Pack för Microsoft Office 2007-paketet" på följande Microsoft-webbplats:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=146938
Du kan använda verktyget för att förenkla borttagandet av alla klientuppdateringar för SP2 eller SP3. Du vill dock kanske avinstallera klientuppdateringarna för SP2 och SP3 en och en. Använd i så fall följande kommando:
msiexec /i {MSI GUID} MSIPATCHREMOVE={Patch GUID} /l*vx Sökväg till loggfilen
Mer information finns på följande Microsoft-webbplats:
http://msdn.microsoft.com/sv-se/library/aa367988.aspx

Kända problem och funktionsförändringar

  • Alla delade filer återställs oväntat till RTM istället för SP1 när du har avinstallerat Office 2007-paketet SP2. Problemet uppstår bara om du har både RTM och SP1 på en dator, och sedan installerar och avinstallerar SP2 senare.

    Obs! Om alla Office-produkter har RTM uppstår inte problemet. Om alla Office-produkter har SP1 uppstår inte problemet. Lös problemet genom att köra en reparation av SP1.
  • Om du kör Oarpman.exe på en dator med Windows Vista eller Windows Server 2008 där vissa program används stänger Omstartshanteraren i Windows programmen oväntat.
Ytterligare information finns i följande Microsoft Knowledge Base-artiklar:
967756 När du har avinstallerat vissa programvaruuppdateringar i Windows Vista eller i Windows Server 2008 kanske vissa sammansättningsfiler fortfarande visar den uppdaterade versionen istället för ursprungsversionen av filerna
968006 När du har avinstallerat vissa programvaruuppdateringar i Windows Server 2003 eller i Windows XP kanske vissa sammansättningsfiler fortfarande visar den uppdaterade versionen istället för ursprungsversionen av filerna
Obs! Det här är en "FAST PUBLISH?-artikel som skapats direkt inom Microsofts supportorganisation. Informationen i artikeln tillhandahålls i befintligt skick för att besvara framtida frågor. På grund av den snabba framtagningen kan materialet innehålla typografiska fel och kan utan förvarning när som helst komma att omarbetas. Se användarvillkoren för andra hänsynstaganden.

Egenskaper

Artikel-id: 954914 - Senaste granskning: den 25 november 2011 - Revision: 1.0
Nyckelord: 
kbsurveynew kbexpertisebeginner atdownload KB954914

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com