ID articol: 954914 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

INTRODUCERE

Acest articol descrie Microsoft Service Pack Uninstall Tool pentru suita Microsoft Office 2007.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

În mod tradițional, nu este posibilă dezinstalarea pachetelor service pack Microsoft Office fără dezinstalarea completă a produselor Microsoft Office. Suita Microsoft Office 2007 Service Pack 2 (SP2) este primul pachet service pack care acceptă dezinstalarea actualizărilor pentru produsele Office 2007 Desktop. Microsoft Service Pack Uninstall Tool pentru suita Microsoft Office 2007 (Oarpman.exe) vă permite să dezinstalați toate actualizările pentru produsele Office 2007 Desktop incluse în suita Office 2007 SP2 și SP3.

Cum se obține acest instrument

Microsoft Service Pack Uninstall Tool pentru suita Microsoft Office 2007 este disponibil la Centrul de descărcări Microsoft. Pentru a obține acest instrument, vizita?i următorul site Web Microsoft:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=b97e6ecf-8da5-455d-b3bb-8ff2223f97c4&displaylang=ro
Note
 • Pentru mai multe informații despre acest instrument, consultați fișierul Readme.txt inclus în descărcare.
 • Trebuie să utilizați un subfolder pentru a extinde instrumentul. De exemplu, utilizați folderul c:\subdir. Instrumentul se poate extinde în directorul rădăcină al unității. De exemplu, se poate extinde instrumentul în directorul c:\.
 • Pentru mai multe informații despre cum se utilizează Microsoft Service Pack Uninstall Tool pentru suita Microsoft Office 2007, consultați secțiunea „Microsoft Service Pack Uninstall Tool pentru suita Microsoft Office 2007” de pe următorul site Web Microsoft:
  http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=146938
Utilizați acest instrument pentru a fluidiza eliminarea tuturor actualizărilor de client SP2 sau SP3. Cu toate acestea, poate doriți să dezinstalați individual actualizările de client SP2 sau SP3. Pentru aceasta, utilizați comenzile următoare:
msiexec /i {MSI GUID} MSIPATCHREMOVE={Patch GUID} /l*vx Calea fișierului jurnal
Pentru mai multe informații, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa367988.aspx

Probleme cunoscute ?i modificări de comportament

 • Toate fișierele partajate au revenit în mod neașteptat la RTM în loc de SP1 după ce ați dezinstalat suita Office 2007 SP2. Această problemă apare numai dacă aveți atât RTM cât și SP1 pe un computer; în acest caz, veți instala și dezinstala SP2 ulterior.

  Notă În cazul în care toate produsele Office sunt RTM, această problemă nu are loc. În cazul în care toate produsele Office sunt SP1, această problemă nu are loc. Pentru a rezolva această problemă, executați repararea SP1.
 • Dacă executați Oarpman.exe pe un computer cu Windows Vista sau Windows Server 2008 unde se utilizează unele aplicații, managerul de repornire din Windows închide aplicațiile în mod neașteptat.
Informații suplimentare pot fi găsite în următoarele articole din baza de cunoștințe Microsoft:
967756 După ce ați dezinstalat unele actualizări de software în Windows Vista sau în Windows Server 2008, este posibil ca unele fișiere de asamblare să mai reflecte încă versiunea actualizată în locul versiunii originale a fișierelor
968006 După ce ați dezinstalat unele actualizări de software în Windows Server 2003 sau în Windows XP, unele fișiere de asamblare mai afișează încă versiunea actualizată a fișierelor în locul versiunii originale
Note This is a "FAST PUBLISH" article created directly from within the Microsoft support organization. The information contained herein is provided as-is in response to emerging issues. As a result of the speed in making it available, the materials may include typographical errors and may be revised at any time without notice. See Terms of Use for other considerations.

Proprietă?i

ID articol: 954914 - Ultima examinare: 28 noiembrie 2011 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Office Basic 2007
 • Microsoft Office Enterprise 2007
 • Microsoft Office Home and Student 2007
 • Microsoft Office Professional 2007
 • Microsoft Office Professional Plus 2007
 • Microsoft Office Standard 2007
 • Microsoft Office Ultimate 2007
Cuvinte cheie: 
kbsurveynew kbexpertisebeginner atdownload KB954914

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com