Az Exchange Server 2007 7. összegző frissítőcsomagja

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 953469 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikket archiválták. A továbbiakban a tartalma már nem frissül, csak jelenlegi állapotában lesz elérhető.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft kiadta az Exchange Server 2007 7. összegző frissítőcsomagját. A cikk a frissítőcsomagra vonatkozó alábbi információkat tartalmazza:
  • Az összegző frissítőcsomag által javított hibák
  • Az összegző frissítőcsomag beszerzése
  • Az összegző frissítőcsomag telepítésének előfeltételei

BEVEZETÉS

Az összegző frissítőcsomag által javított hibák listája

Az Exchange Server 2007 7. összegző frissítőcsomagja a Microsoft alábbi jelű biztonsági közleményében ismertetett hibák javítását tartalmazza: MS08-<TBD>. A biztonsági közlemény a biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza. A közlemény teljes szövege a Microsoft következő webhelyén tekinthető meg:
http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/ms08-<TBD>.mspx

További információ

Információk az összegző frissítőcsomagról

Ez az összegző frissítőcsomag nem vonatkozik a Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 1 (SP1) szervizcsomagjára. Az Exchange Server 2007 összegző frissítőcsomagjai függetlenek az Exchange Server 2007 SP1 összegző frissítőcsomagjaitól.

Az Exchange Server 2007 SP1 szervizcsomagra vonatkozó összegző frissítőcsomagok felsorolását a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkének az Exchange Server 2007 Service Pack 1 összegző frissítőcsomagjairól szóló része tartalmazza:
937052 Az Exchange 2007 legújabb összegző frissítőcsomagjának beszerzése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
Az Exchange Server 2007 7. összegző frissítőcsomagjának telepítéséhez látogasson el az alábbi Microsoft Update webhelyre:
http://update.microsoft.com/windowsupdate/v6/default.aspx?ln=hu-hu
Megjegyzés: Fürtözött Exchange Server 2007 rendszerek esetén a Microsoft Update nem ismeri fel az Exchange Server 2007 összegző frissítőcsomagjait.

A rendszergazdák esetenként központilag szeretnék telepíteni az Exchange Server 2007 7. összegző frissítőcsomagját több, Exchange Server 2007 rendszerű számítógépre, illetve fürtözött Exchange Server 2007-alapú kiszolgálóra. Ebben az esetben a frissítőcsomag a Microsoft letöltőközpontjából tölthető le.

A következő fájl letölthető a Microsoft letöltőközpontjából:

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
Az Exchange Server 2007 7. összegző frissítőcsomagjának letöltése

Kiadás dátuma: 2008. július 8.

A Microsoft terméktámogatási fájljainak letöltéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft a kiadás napján rendelkezésre álló legújabb víruskereső szoftverrel ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva annak jogosulatlan módosítását.

Megjegyzés: Előfordulhat, hogy az Exchange Server 2007 egyes kezelt kódú szolgáltatásai a frissítőcsomag telepítése után nem indulnak el. Ez akkor következik be, ha a szolgáltatások nem férnek hozzá a Microsoft alábbi webhelyéhez:
http://crl.microsoft.com/pki/crl/products/CodeSigPCA.crl
A probléma megoldásáról és kerülő megoldásáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
944752 Az Exchange 2007 kezelt kódú szolgáltatásai az Exchange 2007 egyik összegző frissítőcsomagjának telepítése után nem indulnak el (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
Az Exchange Server 2007 szolgáltatásmodelljéről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
937194 Terméktámogatási szolgáltatás az Exchange Server 2007 rendszerhez (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Frissítések helyettesítése

Az Exchange Server 2007 7. összegző frissítőcsomagja egy összegző frissítés.

A csomag a következő frissítéseket helyettesíti:
930809 Az Exchange Server 2007 1. összegző frissítőcsomagja (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
935490 Az Exchange 2007 2. összegző frissítőcsomagja
935999 Az Exchange Server 2007 3. összegző frissítőcsomagja (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
940006 Az Exchange Server 2007 4. összegző frissítőcsomagja (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
941421 Az Exchange Server 2007 5. összegző frissítőcsomagja (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
942846 Az Exchange Server 2007 6. összegző frissítőcsomagja (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Előfeltételek

Az alábbi lista az Exchange Server 2007 7. összegző frissítőcsomagja telepítésének előfeltételeit tartalmazza:
  • Az összegző frissítőcsomag telepítéséhez az Exchange Server 2007 rendszernek telepítve kell lennie a számítógépen.
  • Az összegző frissítőcsomag telepítése előtt el kell távolítani az Exchange Server 2007 összes közbenső frissítését.

Újraindítás szükségessége

Az összegző frissítőcsomag telepítésekor a szükséges szolgáltatásokat a rendszer automatikusan leállítja, majd újraindítja.

Eltávolítási információk

Az Exchange Server 2007 7. összegző frissítőcsomagjának eltávolításához használja a vezérlőpultról megnyitható Programok telepítése és törlése segédprogramot.
A szoftverfrissítési terminológiáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 953469 - Utolsó ellenőrzés: 2015. január 16. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
  • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
Kulcsszavak: 
kbnosurvey kbarchive kbbug kbfix atdownload kbexpertiseinter KB953469
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com