Foutbericht wanneer u probeert een gebruiker van een vertrouwd domein toevoegen aan Microsoft Dynamics CRM 4. 0: 'Er is een fout opgetreden. Deze actie opnieuw proberen"

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 952925 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u een gebruiker uit een vertrouwd domein toevoegen aan Microsoft Dynamics CRM 4. 0, wordt het volgende foutbericht weer gegeven:
Er is een fout opgetreden. Probeer deze bewerking opnieuw. Als het probleem zich blijft voordoen, controleert u de Microsoft Dynamics CRM-Community voor oplossingen of neem contact op met de beheerder van uw organisatie Microsoft Dynamics CRM. Ten slotte kunt u contact met ondersteuning van Microsoft.
Dit probleem treedt ook op als u de waarde van de registervermelding AutoGroupManagementOff instellen1.

Wanneer dit probleem optreedt, kunt u een gebruiker alleen vanaf een lokaal domein toevoegen.

Oplossing

Dit probleem is opgelost in de meest recente cumulatieve update rollup voor Microsoft Dynamics CRM 4. 0. Voor meer informatie klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
949256Microsoft Dynamics CRM 4. 0-updates en hotfixes

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie is "Van toepassing op".

Meer informatie

Voor meer informatie over de terminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven, klikt u op de volgende artikel nummers in de Microsoft Knowledge Base:
824684Beschrijving van de standaard terminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven
887283Microsoft Business Solutions CRM software hotfixes en updatepakketten naamgevingsstandaarden

Eigenschappen

Artikel ID: 952925 - Laatste beoordeling: zaterdag 12 februari 2011 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Dynamics CRM 4.0
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbexpertiseinter kbfix kberrmsg kbmbsmigrate kbqfe kbhotfixserver kbmt KB952925 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:952925

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com