Feil 0x80070103 vises når du bruker Windows Update eller Microsoft Update-områder til å installere oppdateringer

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 952032 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Når du besøker webområdet Windows Update eller Microsoft Update-webområde for å laste ned den nyeste oppdateringen for maskinvaredrivere, og deretter du klikker Installer den oppdaterte driveren, kan du få følgende feilmelding melding:
Feil 0x80070103

Årsak

Dette problemet oppstår hvis følgende scenarier er oppfylt:
  • Windows Update eller Microsoft Update prøver å installere en driver en gang for mer identisk maskinvare, for eksempel et skjermkort.
  • Windows Update eller Microsoft Oppdateringen prøver å oppdatere en gjeldende installert driver til en upassende versjonen av denne driveren.

Løsning

Kontakt produsenten av enheten for den nyeste tilgjengelige driveren. Dette problemet kan trygt ignoreres hvis dette gjelder for en driver. Men kan driveren bli tilbudt på nytt på Windows Update i fremtiden. For å skjule oppdateringen slik at den ikke tilbudt på nytt, følger du denne fremgangsmåten, avhengig av hvilket operativsystem:

Windows 2000, Windows XP, and Windows Server 2003

Windows Vista, Windows Server 2008, and Windows 7

Windows 8

Mer informasjon

Windows Update og Microsoft Update kan prøve å installere Dupliser maskinvaredrivere fordi de oppdager to atskilte grafikkort i datamaskinen, selv om grafikkort bruker samme grafikkortet. I dette tilfellet, én kopi av driveren er installert før du får feilmeldingen.

Egenskaper

Artikkel-ID: 952032 - Forrige gjennomgang: 12. desember 2012 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Update
  • Microsoft Windows Update
Nøkkelord: 
kbdriver kbwindowsupdate kbexpertisebeginner kbtshoot kbprb kbmt KB952032 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 952032

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com