FIX: Waarschuwingsbericht wanneer u het hulpprogramma SvcUtil.exe service metagegevens in de..NET Framework 3.5: "de beleidsexpressie is niet volledig geïmporteerd omdat deze de maximum toegestane complexiteit overschrijdt'

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 951111 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Maakt u een zeer complexe WCF (Windows Communication Foundation)-service in Microsoft..NET Framework 3.5. Wanneer u de service WCF service metagegevens importeren het ServiceModel metagegevens hulpprogramma (SvcUtil.exe), wordt het volgende waarschuwingsbericht weergegeven:
Waarschuwing: De beleidsexpressie is niet volledig geïmporteerd omdat deze de maximum toegestane complexiteit overschrijdt. Het importeren gestopt bij elementelement_name.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is nu beschikbaar bij Microsoft. Het is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Gelden alleen voor systemen waarop dit specifieke probleem. Deze hotfix wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op het volgende.NET Framework 3.5 servicepack waarin deze hotfix.

Dit probleem onmiddellijk contact op met Microsoft Customer Support Services om de hotfix te verkrijgen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Support Services en informatie over ondersteuningskosten:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingIn speciale gevallen kunnen kosten die normaal verbonden worden geannuleerd als een medewerker van Microsoft bepaalt dat een specifieke update de oplossing van uw probleem. De gebruikelijke ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor de specifieke update in kwestie komen.

Vereisten

U moet de..NET Framework 3.5 Deze hotfix wordt geïnstalleerd.

Opnieuw opstarten

U hebt de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen andere hotfixes.

Bestandsgegevens

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in deDatum en tijditem in het Configuratiescherm.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
System.ServiceModel.dll3.0.4506.722584089605 Mei 200820: 37x 86

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

Bezoek de volgende website van Microsoft Developer Network (MSDN) voor meer informatie over het hulpprogramma SvcUtil.exe:
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/aa347733.aspx
Ga naar de volgende MSDN-website voor meer informatie over de service metagegevens importeren:
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/ms731768.aspx
Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over terminologie voor software-update:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 951111 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft .NET Framework 3.5
Trefwoorden: 
kbfix kbexpertiseadvanced kbqfe kbmt KB951111 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:951111

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com