MS08-026: Beschrijving van het beveiligingsbulletin voor Word Viewer 2003: 13 mei 2008

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 950625 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Inleiding

Microsoft heeft beveiligingsbulletin MS08-026 uitgebracht. Dit beveiligingsbulletin bevat alle relevante informatie over de beveiligingsupdate voor Microsoft Office Word Viewer 2003, inclusief bestandsmanifestgegevens en implementatieopties. Ga naar een van de volgende Microsoft-websites als u het volledige beveiligingsbulletin wilt bekijken:

Hulp en ondersteuning voor deze beveiligingsupdate

Thuisgebruikers hebben toegang tot gratis ondersteuning via de dichtstbijzijnde Microsoft-vestiging. Bezoek de volgende internationale Microsoft-ondersteuningswebsite als u wilt weten hoe u contact kunt opnemen met de dichtstbijzijnde Microsoft-vestiging voor ondersteuningsvragen naar aanleiding van beveiligingsupdates:
http://support.microsoft.com/common/international.aspx?rdpath=4
Klanten in Noord-Amerika kunnen ook onmiddellijk toegang krijgen tot onbeperkte gratis e-mailondersteuning of onbeperkte individuele chatondersteuning vanaf de volgende website van Microsoft:
http://support.microsoft.com/oas/default.aspx?&prid=7552
Voor zakelijke klanten is ondersteuning voor beveiligingsupdates beschikbaar via de gebruikelijke kanalen voor ondersteuning.

Bekende problemen met deze beveiligingsupdate

  • Als u de beveiligingsupdate voor Word Viewer 2003 verwijdert, wordt de beveiligingsupdate van de computer verwijderd. Hiermee verwijdert u echter niet de registersleutels die door de beveiligingsupdate op de computer zijn geïnstalleerd. Deze registersleutels blijven in het register staan.

Informatie over bestanden

De Engelse (VS) versie van deze beveiligingsupdate heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in UTC-notatie (Coordinated Universal Time). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Als u het verschil tussen UTC en lokale tijd wilt bepalen, gebruikt u het tabblad Tijdzone van de optie Datum en tijd in het Configuratiescherm.

Microsoft Office Word Viewer 2003

Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Wordview.exe11.0.8212.08,812,04021-Mar-200823:46x86

Eigenschappen

Artikel ID: 950625 - Laatste beoordeling: vrijdag 15 augustus 2008 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office Word Viewer 2003
Trefwoorden: 
kboffice2003presp4fix kboffice2003sp3fix kbexpertisebeginner kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbsecvulnerability kbbug kbfix kbpubtypekc KB950625

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com