FIX: Een Windows Forms-toepassing die ActiveX-besturingselementen gebruikt loopt en een null-verwijzing uitzondering doet zich voor nadat u de.NET Framework 2.0 servicepack 1

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 949272 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Na het installeren van Microsoft.NET Framework 2.0 Service Pack 1, Windows Forms-toepassing die gebruikmaakt van Microsoft ActiveX-besturingselementen kunnen vastlopen. Wanneer dit probleem optreedt, wordt een null-verwijzing uitzondering optreedt. Bovendien de volgende Call-stack gegenereerd in de Windows Forms-toepassing:
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. 

   at System.Windows.Forms.AxHost.OleInterfaces.AttemptStopEvents(Object trash) 
   at System.Threading._ThreadPoolWaitCallback.WaitCallback_Context(Object state) 
   at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state) 
   at System.Threading._ThreadPoolWaitCallback.PerformWaitCallbackInternal(_ThreadPoolWaitCallback tpWaitCallBack) 
   at System.Threading._ThreadPoolWaitCallback.PerformWaitCallback(Object state)

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is nu van Microsoft beschikbaar. Echter is bedoeld alleen het probleem te verhelpen die in dit artikel wordt beschreven. Gelden alleen voor systemen dit specifieke probleem. Deze hotfix wellicht extra worden getest. Daarom als u geen ernstige problemen ondervindt, raden wij dat wachten op het volgende.NET Framework 2.0 servicepack waarin deze hotfix.

Neem contact op met Microsoft om dit probleem onmiddellijk Customer Support Services om de hotfix te verkrijgen. Voor een volledige lijst van Microsoft Customer Support Services telefoon nummers en informatie over ondersteuning van de kosten, de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingIn speciale gevallen kunnen kosten die normaal verbonden voor worden geannuleerd als een medewerker van Microsoft Productondersteuning een specifieke update wordt het probleem opgelost. De normale ondersteuningskosten wordt gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor de specifieke update in kwestie.

Vereisten

Voor deze hotfix moet de.NET Framework 2.0 Service Pack 1 is geïnstalleerd.

Opnieuw opstarten

U hebt niet de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen andere hotfixes.

Bestandsgegevens

Het bestand heeft de Engelse versie van deze hotfix kenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Naar het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijd Zonetabblad in deDatum en tijditem in een besturingselement Deelvenster.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestand grootteDatumTijdPlatform
System.Windows.Forms.dll2.0.50727.18345,173,24823-5-200804: 19x 86

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Voor meer informatie over terminologie voor software-update, klikt u op het volgende artikel, zodat de artikel in de Microsoft Knowledge Base:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 949272 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft .NET Framework 2.0
Trefwoorden: 
kbfix kbexpertiseinter kbHotfixServer kbqfe kbmt KB949272 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:949272

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com