Een USB-toetsenbord werkt niet na het opnieuw opstarten van een Windows XP-computer een NVIDIA 680i moederbord is geïnstalleerd heeft

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 948101 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Het volgende scenario:
  • Uitvoeren van een Windows XP-computer heeft een NVIDIA 680i moederbord is geïnstalleerd.
  • Sluit een toetsenbord op een USB-poort op de 680i NVIDIA moederbord.
  • U start de computer.
In dit scenario werkt USB-toetsenbord niet. Bovendien een geel uitroepteken (!) weergegeven naast het toetsenbord in het apparaat Manager. Als u verbinding verbreken en het toetsenbord sluit terwijl Windows XP het toetsenbord begint wordt uitgevoerd, te werken. Echter optreedt dit probleem opnieuw u start de computer.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

Vereisten

Voor deze hotfix moet Windows XP Service Pack 2 (SP2) is geïnstalleerd.
322389De meest recente Windows XP servicepack ophalen

Opnieuw opstarten

U moet de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix toepast.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen andere hotfixes.

Bestandsgegevens

Het bestand heeft de Engelse versie van deze hotfix kenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Naar het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijd Zonetabblad in deDatum en tijditem in een besturingselement Deelvenster.
Windows XP met SP2, x 86 Edition
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestand grootteDatumTijdPlatformSP vereisteServicestructuur
Usbehci.sys5.1.2600.329930,20823-Jan-200809: 21x 86SP2SP2QFE
Usbohci.sys5.1.2600.329917,15223-Jan-200809: 21x 86SP2SP2QFE
Usbport.sys5.1.2600.3299143,87223-Jan-200809: 21x 86SP2SP2QFE
Usbuhci.sys5.1.2600.329920,60823-Jan-200809: 21x 86SP2SP2QFE

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Voor meer informatie, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
945680Een USB-toetsenbord werkt niet nadat u een Windows Vista-computer een NVIDIA 680i moederbord geïnstalleerd heeft opnieuw
De producten die deze beschreven worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van zijn Microsoft. Microsoft geeft geen garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 948101 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbexpertisebeginner kbqfe kbmt KB948101 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:948101

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com