Foutbericht wanneer een gebruiker verbinding maken met een gedeelde printer in Windows Server 2008

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 947720 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer een gebruiker probeert verbinding met een gedeelde printer in Windows Server 2008, ontvangt de gebruiker een foutbericht. Dit zijn de twee scenario's waarin een gebruiker dit probleem optreedt:
 • Wanneer de gebruiker probeert verbinding met een gedeelde printer wordt gehost op een computer met Linux, ontvangt de gebruiker het volgende foutbericht weergegeven:
  Fout in setup printerstuurprogramma. Toegang is geweigerd.


  OpmerkingDe onechte printer verbinding functie in Windows Server 2008 kunt gedeelde printerverbindingen van Windows gebaseerde computers naar printers die worden gehost op computers met Linux.
 • Wanneer de gebruiker HTTP gebruikt om te verbinden met een printer die is aangesloten op een Windows-computer, ontvangt de gebruiker het volgende foutbericht weergegeven:
  Windows kan geen verbinding met de printer. Toegang is geweigerd.

Oorzaak

Dit probleem treedt op als de gebruiker geen beheerdersrechten of verhoogde gebruikersrechten. Een wijziging in de beveiliging in Windows Server 2008 kunnen gebruikers zonder beheerdersrechten lokale printerverbindingen maken niet. Printers worden weergegeven in Windows in de scenario's die worden beschreven in de sectie 'Symptomen', lokale printers en netwerkprinters.

Oplossing

Dit probleem oplossen door de printerverbinding te maken met verhoogde gebruikersrechten of als een gebruiker met beheerdersrechten.

Referenties

Bezoek de volgende Microsoft-website voor meer informatie over Windows Server 2008:
http://www.Microsoft.com/windowsserver2008/default.mspx
De producten die beschreven worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van Microsoft zijn. Microsoft biedt geen garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 947720 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Windows Server 2008 for Itanium-Based Systems
 • Windows Server 2008 Datacenter
 • Windows Web Server 2008
 • Windows Server 2008 Standard
 • Windows Server 2008 Enterprise
Trefwoorden: 
kbuser kbconnection kbprinters kbexpertiseinter kbtshoot kbprb kberrmsg kbmt KB947720 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:947720

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com