Volume care sunt criptate prin BitLocker nu sunt acceptate într-un mediu grupată în ferestre a servi 2008 și Ferestre a servi 2008 R2

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 947302 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

În Windows Server 2008 și în Windows Server 2008 R2, dacă un volum este criptat prin utilizarea BitLocker pe un disc de cluster-ului partajat, alte computere în cluster-ului nu accesează acest volum.

CAUZĂ

Această problemă apare deoarece BitLocker utilizează chei care sunt specificate de computer. Aceste chei nu pot fi reproduse într-un mediu grupată. Prin urmare, orice nod decât cea de pe disc care a fost criptat nu decripta?i volumul.

REZOLUȚIE

Nu utilizați BitLocker pentru a cripta volume într-un mediu grupată. Volume care sunt criptate prin BitLocker nu sunt acceptate ca discuri partajat într-un mediu grupată.

Proprietă?i

ID articol: 947302 - Ultima examinare: 3 iulie 2012 - Revizie: 0.1
SE APLICĂ LA:
  • Windows Server 2008 Enterprise
  • Windows Server 2008 Standard
  • Windows Server 2008 Datacenter
  • Windows Server 2008 R2 Enterprise
  • Windows Server 2008 R2 Standard
  • Windows Server 2008 R2 Datacenter
Cuvinte cheie: 
kbclustering kbtshoot kbexpertiseinter kbprb kbmt KB947302 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 947302

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com