Hoe een gebruiker een groepsbeleidobject is de ' apparaten: niet-ondertekend stuurprogramma installatiegedrag ' groepsbeleidsinstelling vanaf een computer met Windows Vista op een clientcomputer

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 947250 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

INLEIDING

De ' apparaten: gedrag bij installatie van het stuurprogramma niet-ondertekende "groepsbeleidsinstelling niet in de gebruikersinterface (UI) van de lokale Groepsbeleidsobjecteditor op een computer met Windows Vista. Dus toepassen u heeft deze groepsbeleidsinstelling vanaf de Windows Vista-computer op een clientcomputer met een eerdere versie van een Microsoft-besturingssysteem Groepsbeleid niet.

OpmerkingIn Microsoft-besturingssystemen die ouder dan Windows Vista zijn de ' apparaten: gedrag bij installatie van het stuurprogramma niet-ondertekende "groepsbeleidsinstelling is in de volgende locatie:
Lokale Computer computer\Computerconfiguratie\Beheersjablonen\Windows Computerconfiguratie\Windows Settings\Security instellingen\Beveiligingsinstellingen\Lokaal beleid\Beveiligingsopties\Microsoft Options\Devices: Unsigned driver installation behavior
Dit artikel wordt beschreven hoe u een gebruiker een Groepsbeleid is toegepast de ' apparaten: niet-ondertekend stuurprogramma installatiegedrag "instelling voor Groepsbeleid op een computer met Windows Vista op een clientcomputer met een eerdere versie van een Microsoft-besturingssysteem.

Meer informatie

Een gebruiker een groepsbeleidobject is de ' apparaten: niet-ondertekend stuurprogramma installatiegedrag "instelling voor Groepsbeleid het bestand Sceregvl.inf wijzigen en registreer het bestand Scecli.dll. U doet dit als volgt:
 1. Reservekopie van het bestand Sceregvl.inf op een bekende locatie.
 2. Open het bestand Sceregvl.inf in Kladblok.
 3. De volgende tekst toevoegen aan de[Registerwaarden register]sectie:
  MACHINE\Software\Microsoft\Driver Signing\Policy, 3, ' apparaten: gedrag bij installatie van het stuurprogramma niet-ondertekende ", 3, 0| DriverSigning0 = "Stil voltooien", 1| "Waarschuwen maar installatie toestaan", 2|"Installatie niet toestaan"
 4. De wijzigingen opslaan.
 5. Typ de volgende opdracht bij een opdrachtprompt:
  regsvr32 scecli.dll

Eigenschappen

Artikel ID: 947250 - Laatste beoordeling: vrijdag 23 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
Trefwoorden: 
kbexpertiseinter kbhowto kbinfo kbmt KB947250 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:947250

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com