PC Talk ? Windows systeemgeluiden uitschakelen voor het opstarten of afsluiten van Windows Vista

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 946808 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
In dit scenariogesprek wordt uitgelegd hoe Windows systeemgeluiden uitgeschakeld kunnen worden voor het opstarten of afsluiten van Windows Vista. Om dit in te schakelen, zult u gebruik moeten maken het dialoogvenster voor Geluiden.
 Is er een manier om Windows systeemgeluiden uit te schakelen voor het opstarten of afsluiten van mijn computer?
answer image
Question Image
Ja natuurlijk. Klik eerst op Configuratiescherm in het Startmenu.
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
00 01

Klik Hardware en geluid in het configuratiescherm.
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
00 02

Klik in het volgende venster op de link Systeemgeluiden wijzigen.
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
00 03

Het dialoogvenster Geluiden wordt nu weergegeven.
answer image
Question Image
Met dit dialoogvenster zul je moeten werken.

Om Windows systeemgeluiden uit te schakelen voor het opstarten of afsluiten van je computer moet je het vinkje in selectievakje bij "Geluid van Windows starten afspelen" weghalen.
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
00 04

Om Windows systeemgeluiden uit te schakelen wanneer Windows Vista wordt afgesloten, klik je op Windows afsluiten in het venster programmagebeurtenissen en kies je vervolgens Geen uit de vervolgkeuzelijst voor Geluiden.
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
00 05

Als ik kies voor Windows aanmelden of Windows afmelden in het venster programmagebeurtenissen en vervolgens kies voor Geen uit de vervolgkeuzelijst voor Geluiden, kan ik dan ook de aan- en afmeldgeluiden uitschakelen?
answer image
Question Image
Dat klopt! Als je klaar bent met alle instellingen, dan kun je gewoon op OK klikken.
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
00 06

Eigenschappen

Artikel ID: 946808 - Laatste beoordeling: woensdag 29 oktober 2014 - Wijziging: 2.0