A Windows Server 2008 rendszerű tartományvezérlők Windows Server 2008 rendszernél korábbi rendszerű tartományhoz való hozzáadásakor előfordulhat, hogy az ügyfélszámítógépek nem működnek megfelelően

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 946405 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Amikor egy Windows Server 2008 rendszerű tartományvezérlőt ad hozzá egy, a Windows Server 2008 rendszernél korábbi rendszerű, alapértelmezett tartományi házirendet alkalmazó tartományhoz, előfordulhat, hogy a tartomány ügyfélszámítógépei nem megfelelően működnek.

Oka

A hiba akkor fordulhat elő, ha a Windows Server 2008 rendszerű tartományvezérlőn található NoLMHash házirend-beállítás biztonságisablon-fájljai nem egyeznek meg a Windows Server 2008 előtti rendszerű tartományvezérlők NoLMHash házirend-beállításainak biztonságisablon-fájljaival.

Ha a Windows Server 2008 tiszta telepítését követően telepíti a számítógépen az Active Directory címtárszolgáltatást, a rendszer úgy módosítja a biztonsági sablon fájljait, hogy azok engedélyezzék a NoLmHash házirendet.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 946405 - Utolsó ellenőrzés: 2008. március 20. - Verziószám: 1.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Windows Server 2008 Datacenter
  • Windows Server 2008 Enterprise
  • Windows Server 2008 for Itanium-Based Systems
  • Windows Server 2008 Standard
Kulcsszavak: 
kbtshoot kbprb kbexpertiseadvanced KB946405
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com