Windows Internet Explorer 7 se distribuie prin WSUS în 12 februarie 2008; poate necesita acțiune din partea administratorului pentru a gestiona setul de actualizări

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 946202 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Prezentare generală

Pe 12 februarie 2008, Microsoft va lansa actualizarea de instalare și disponibilitate Windows Internet Explorer 7 în Windows Server Update Services (WSUS), marcată ca un pachet set de actualizări. Actualizarea de instalare și disponibilitate Windows Internet Explorer 7 constituie un pachet de instalare complet care va face upgrade la Windows Internet Explorer 7 pentru computerele care execută Internet Explorer 6. Articolul 940767 din Baza de cunoștințe Microsoft conține mai multe informații despre actualizarea de instalare și disponibilitate Windows Internet Explorer 7. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
940767 Descrierea actualizării de instalare și disponibilitate Windows Internet Explorer 7
Deoarece centrul de descărcări și Microsoft Update descriu actualizarea de instalare și disponibilitate Windows Internet Explorer 7 ca Windows Internet Explorer 7, în continuare, în acest articol vom utiliza denumirea simplă de Windows Internet Explorer 7.

Dacă doriți să instalați acum Windows Internet Explorer 7 utilizând WSUS, importați acest pachet din site-ul catalog Microsoft Update urmând instrucțiunile din secțiunea intitulat㠄Implementarea Windows Internet Explorer 7 cu ajutorul WSUS”.

Dacă ați configurat WSUS să aprobe automat pachetele set de actualizări (aceasta nu este configurația implicită), Windows Internet Explorer 7 va fi aprobat automat pentru instalare, după 12 februarie 2008 și, ca urmare, este posibil să întreprindeți una dintre acțiunile de mai jos, pentru a gestiona momentul și modalitatea de instalare a actualizării. Va trebui să acționați dacă:
 • Utilizați WSUS pentru a gestiona actualizările în organizație.
 • Aveți computere cu Windows XP Service Pack 2 (SP2) sau Windows Server 2003 Service Pack 1 (SP1) care au instalat Internet Explorer 6.
 • Pentru moment nu doriți upgrade la Windows Internet Explorer 7 pe computerele cu Internet Explorer 6.
 • Ați configurat WSUS să aprobe automat seturile de actualizări pentru instalare.
Note importante
 • Aceasta nu se aplică la Windows Vista, deoarece Windows Internet Explorer 7 este parte componentă din Windows Vista.
 • Kitul de instrumente de blocare Internet Explorer blochează numai instalarea care se produce prin utilizarea Windows Update și a actualizării automate. Kitul de instrumente nu blochează distribuirea produsă utilizând WSUS. Kitul de instrumente nu blochează distribuirea produsă utilizând WSUS. Internet Explorer 7 este deja disponibil în 23 de limbi prin utilizarea Windows Update și a actualizării automate. Pe 12 februarie 2008, Internet Explorer 7 va fi disponibil, de asemenea, în japoneză prin utilizarea Windows Update și a actualizării automate.

Implementarea Windows Internet Explorer 7 cu ajutorul WSUS

Dacă nu sincronizați pachetele marcate ca set de actualizări la WSUS sau doriți să instalați Windows Internet Explorer 7 acum, fără a aștepta data de 12 februarie 2008, importați pachetul Windows Internet Explorer 7 în WSUS 3.0 din Catalogul Windows Update.
Notă Această caracteristică de import este disponibilă numai în WSUS versiunea 3.0.

Pe serverul WSUS:
 1. Faceți clic pe Start, pe Instrumente de administrare, apoi pe Microsoft Windows Server Update Services 3.0.
 2. Extindeți NumeComputer, apoi faceți clic pe Action.
 3. Faceți clic pe Import Updates.
 4. WSUS va deschide o fereastră de browser în care vi se poate cere să instalați un control ActiveX. Va fi necesar să instalați controlul ActiveX pentru a continua.
 5. După instalare, veți vedea ecranul catalogului Microsoft Update.
 6. Tastați 940767 în caseta Căutare, apoi faceți clic pe Căutare.
 7. Găsiți pachetele Internet Explorer care corespund sistemelor de operare, limbilor și procesoarelor din mediul dvs. Faceți clic pe Adăugare pentru a le adăuga în coș.
 8. Când ați selectat toate pachetele necesare, faceți clic pe Vizualizare coș.
 9. Faceți clic pe Import pentru a importa pachetele în serverul WSUS.
 10. Faceți clic pe Închidere după ce pachetele s-au import, pentru a reveni la WSUS.
Actualizările sunt acum disponibile pentru instalare prin WSUS.

Aveți posibilitatea să aflați despre metode alternative de instalare Windows Internet Explorer 7 din Ghidul de implementare Internet Explorer 7 disponibil de la Centrul de descărcări Microsoft. Printre acestea:
 • Utilizarea Systems Management Server
 • Utilizarea Active Directory și Politica de grup
Ghidul de implementare Internet Explorer 7:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=e41d8800-d134-4356-a2e7-c01bee790908&DisplayLang=en

Amânarea implementării Windows Internet Explorer 7

Dacă ați configurat WSUS pentru a aproba automat seturile de actualizări pentru instalare, dar nu doriți ca Windows Internet Explorer 7 să se instaleze automat prin WSUS, atunci când se lansează, pe 12 februarie 2008, va trebui să dezactivați această regulă de aprobare automată înainte de 12 februarie 2008. După ce dezactivați regula, sincronizați pachetul Windows Internet Explorer 7 cu serverul WSUS utilizând pașii descriși mai jos. Dup ce sincronizați pachetul Windows Internet Explorer 7 cu serverul, acesta nu se va mai aproba automat când comutați din nou la regula de aprobare automată. Pașii descriși mai jos sunt pentru interfața utilizator WSUS 3.0. Pașii pentru interfața utilizator WSUS 2 SP1 sunt asemănători, dar pașii utilizează interfața utilizator Web mai veche.

Acțiuni de întreprins înainte de 12 februarie 2008

Acești pași vor modifica temporar aprobarea automată pe care poate ați creat-o pentru a asigura că pachetele clasificate drept seturi de actualizări nu se vor aproba automat pentru instalare. Acești pași sunt pentru WSUS 3.0. Pentru WSUS 2.0 consultați documentația produsului.
 1. Faceți clic pe Start, pe Instrumente de administrare, apoi pe Microsoft Windows Server Update Services 3.0.
 2. Extindeți NumeComputer, apoi faceți clic pe Options.
 3. Faceți clic pe Automatic Approvals.
 4. Faceți clic pe regula care aprobă automat o actualizare care este clasificată drept set de actualizări, apoi faceți clic pe Edit.

  Notă Proprietățile pentru această regulă vor fi asemănătoare următoarelor:
  • Când o actualizare este set de actualizări
  • Aprobă actualizarea pentru toate computerele
 5. Faceți clic pe proprietatea Update Rollups din secțiunea Step 2: Edit the properties (click an underlined value).
 6. Debifați caseta de selectare Update Rollup, apoi faceți clic pe OK.
 7. Faceți clic pe OK pentru a închide caseta de dialog Automatic Approvals.
Notă Dacă nu vedeți o regulă care seamănă cu cea din pasul 4, nu ați configurat WSUS să aprobe automat setul de actualizări pentru instalare. De aceea, nu este necesară nicio altă acțiune.

Acțiuni de întreprins după 12 februarie 2008

Pașii de mai sus vă asigură că Windows Internet Explorer 7 nu se aprobă automat pentru instalare. În pașii următori, veți sincroniza manual noul pachet Windows Internet Explorer 7 cu serverul WSUS pentru ca atunci când activați din nou aprobarea automată pentru setul de actualizări, să nu se instaleze. Acești pași sunt pentru WSUS 3.0. Pentru WSUS 2.0 consultați documentația produsului.
 1. Faceți clic pe Start, pe Instrumente de administrare, apoi pe Microsoft Windows Server Update Services 3.0.
 2. Extindeți NumeComputer, apoi faceți clic pe Synchronizations.
 3. Faceți clic pe Synchronize Now.
 4. Extindeți NumeComputer, extindeți Updates, apoi faceți clic pe All Updates.
 5. Alegeți Unapproved din lista verticală Approval.
 6. Asigurați-vă că Windows Internet Explorer 7 este listat ca o actualizare neaprobată.

  Notă Pot exista mai multe actualizări listate, în funcție de actualizările de limbă și sistem de operare pe care le importați.
Opțional Dacă necesitățile de activitate ale organizației dvs. cer ca pachetele seturi de actualizări să fie setate la aprobare automată, modificați setările din nou la aprobare automată în insertul Update Services Microsoft Management Console. Pentru aceasta, urmați pașii de mai jos:
 1. Faceți clic pe Start, pe Instrumente de administrare, apoi pe Microsoft Windows Server Update Services 3.0.
 2. Extindeți NumeComputer, apoi faceți clic pe Options.
 3. Faceți clic pe Automatic Approvals.
 4. Faceți clic pe regula care aprobă automat actualizări clasificate altfel, apoi faceți clic pe Edit.
 5. Faceți clic pe proprietatea Update Rollups din secțiunea Step 2: Edit the properties (click an underlined value).
 6. Bifați caseta de selectare Update Rollups, apoi faceți clic pe OK.
 7. Faceți clic pe OK pentru a închide caseta de dialog Automatic Approvals.
Notă Deoarece regulile de aprobare automată se evaluează numai când se importă prima oară o actualizare în WSUS, revenirea la această regulă după ce actualizarea Windows Internet Explorer 7 a fost importată/sincronizată cu serverul, nu va determina aprobarea automată pentru această actualizare.

Pentru mai multe informații despre utilizarea aprobării automate a actualizărilor prin WSUS, consultați blogul WSUS.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Eliminarea Windows Internet Explorer 7 din catalogul WSUS în octombrie 2007 a oprit raportarea stocării și implementării Windows Internet Explorer 7 prin instrumentul ITMU (Inventory Tool for Microsoft Updates) din Systems Management Server (SMS) 2003. Fișierul CAB SMS 2003 ITMU din februarie 2008 va include Windows Internet Explorer 7. Până atunci, clienții pot crea o instalare standard MSI de Windows Internet Explorer 7, utilizând IEAK 7.

Pentru informații suplimentare privind utilizarea IEAK pentru a crea o instalare MSI, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
942812 Se pot utiliza fișiere .msi pentru a implementa Internet Explorer 7 în medii Active Directory (articolul poate să fie în limba engleză) (articolul poate să fie în limba engleză)
Microsoft a confirmat că aceasta se aplică la produsele Microsoft enumerate în secțiunea „Se aplică la”.

Proprietă?i

ID articol: 946202 - Ultima examinare: 14 februarie 2008 - Revizie: 6.0
SE APLICĂ LA
 • Microsoft Windows Server Update Services 3.0
Cuvinte cheie: 
kbtshoot kbprb kbpubtypekc KB946202

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com