Systemgjenopprettingspunkter og skyggekopier mangler når du installerer Windows Vista Service Pack 1

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 945681 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Etter at du har installert Windows Vista Service Pack 1 (SP1), kan det hende at eksisterende systemgjenopprettingspunkter ikke er tilgjengelige. I tillegg kan det hende at skyggekopier av filer har blitt fjernet som en del av installeringen av oppdateringspakken.

Obs!  Hvis du vil vise skyggekopiene av en fil, kan du høyreklikke filen, klikke Egenskaper og deretter klikke kategorien Tidligere versjoner.

Årsak

Dette problemet oppstår når du installerer Service Pack 1 (SP1) for Windows Vista på en datamaskin som har lite ledig diskplass. Når du prøver å installere oppdateringspakken på en datamaskin som har lite ledig diskplass, frigjør installasjonen diskplass ved å fjerne eventuelle eksisterende systemgjenopprettingspunkter og opprette ett enkelt nytt systemgjenopprettingspunkt.

Workaround

Frigjør mer diskplass før du prøver å installere Vista SP1 for å omgå dette problemet. Jo mer ledig plass som er tilgjengelig når du installerer oppdateringspakken, dess mindre sannsynlig er det at eksisterende gjenopprettingspunkter og skyggekopier slettes.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du frigjør diskplass i Windows Vista, kan du se Hjelp og støtte for Windows Vista. Følg fremgangsmåten nedenfor for å vise Hjelp og støtte for Windows Vista:
 1. Klikk Start,
  Skjul dette bildetVis dette bildet
  startknapp
  , og klikk deretter Hjelp og støtte.
 2. Skriv inn diskopprydding i Søk i Hjelp-feltet, og trykk deretter Enter.

Mer informasjon

Hvis tilgjengelig diskplass på datamaskinen gjør at eksisterende systemgjenopprettingspunkter fjernes under en Windows Update-installering av oppdateringspakken, opprettes et nytt systemgjenopprettingspunkt umiddelbart før oppdateringspakken installeres.

Dette nye systemgjenopprettingspunktet registrerer systemstatusen etter at eventuelle permanente nødvendige utgivelser for oppdateringspakken er installert, men før selve oppdateringspakken installeres. Derfor kan det hende at det ikke er mulig å gjenopprette datamaskinen til nøyaktig samme status som før du begynte å installere oppdateringspakken.
Hvis du vil ha mer informasjon om Windows Vista Service Pack 1, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
936330 Få tak i produktmerknadene for Windows Vista Service Pack 1

Egenskaper

Artikkel-ID: 945681 - Forrige gjennomgang: 7. april 2008 - Gjennomgang: 1.2
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Windows Vista Service Pack 1
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Starter
Nøkkelord: 
kbtshoot kbexpertisebeginner kbprb KB945681

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com