MS08-009: Beskrivelse af sikkerhedsopdateringen til Word Viewer 2003: 12.02.08

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 943992 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Denne artikel er blevet arkiveret. Den vises "som den er og forefindes" og opdateres ikke længere.
Udvid alle | Skjul alle

INTRODUKTION

Microsoft har udgivet sikkerhedsbulletin MS08-009, som indeholder alle relevante oplysninger vedrørende sikkerhedsopdateringen til Microsoft Office Word Viewer 2003, herunder filmanifestoplysninger og installationsindstillinger. Du kan finde den komplette sikkerhedsbulletin på et af følgende Microsoft-websteder, afhængigt af om du er privat bruger eller it-tekniker:

Egenskaber

Artikel-id: 943992 - Seneste redigering: 16. januar 2015 - Redigering: 2.1
Oplysningerne i denne artikel gælder:
  • Microsoft Office Word Viewer 2003
Nøgleord:
kbnosurvey kbarchive kboffice2003presp4fix kbexpertisebeginner kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbsecvulnerability kbbug kbfix KB943992