Batch-bestanden die u een hash regels maakt werken niet op een Windows XP-clientcomputer

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 943854 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

U volgende softwarerestrictiebeleid op het netwerk. Of u lokaal beleid opgeven:
  • U instellen standaard beveiligingsniveaus op niet toegestaan.
  • U maakt een regel voor nieuwe hash voor bepaalde batchbestanden.
  • U kunt het beveiligingsniveau ingesteld op onbeperkt.
Wanneer dit beleid is ingesteld, kunt u verwachten batchbestanden die u hebt opgegeven in de hash-regel kunnen uitvoeren op de clientcomputers zonder beperking. Echter, wanneer u een van deze batchbestanden op een Windows XP-clientcomputer uitvoert, het bestand werkt niet. Opdrachtprompt knippert op het scherm en vervolgens onmiddellijk verdwijnt. Bovendien wordt een gebeurtenis van de volgende strekking geregistreerd in het toepassingslogboek:

Gebeurtenistype: waarschuwing
Bron: Softwarerestrictiebeleid
Categorie: geen
Gebeurtenis-ID: 865
Datum:Datum
Tijd:Tijd
Gebruiker: N.v.t.
Computer:Computernaam
Beschrijving: Toegang totPad\bestandsnaambat is beperkt door uw beheerder de standaard software beperking niveau.
Zie voor meer informatie Help en ondersteuning op

http://www.Microsoft.com/TechNet/Support/ee/ee_basic.aspx

OpmerkingDit probleem treedt niet op een clientcomputer met Windows Server 2003.

Oorzaak

Windows XP gebruikt het proces Cmd.exe hash vlag softwarerestrictiebeleid engine doorgeven. Het proces Cmd.exe echter negeert de hashregels die u voor batchbestanden opgeeft. Daarom probleem dit.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

Vereisten

Deze hotfix wilt installeren, moet u Windows XP Service Pack 2 is geïnstalleerd.

Opnieuw opstarten

U moet de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen eerder uitgebrachte hotfixes.

Registergegevens

Gebruik van deze hotfix hoeft u geen wijzigingen in het register.

Bestandsgegevens

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in deDatum en tijditem in het Configuratiescherm.
Windows XP met SP2, x 86-versies
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Cmd.exe5.1.2600.3237389,12018 Okt 200711: 50x 86

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

Softwarerestrictiebeleid beleidsregels configureren op een domeincontroller, als volgt:
  1. Open deActive Directory: gebruikers en ComputersMMC-module, met de rechtermuisknop op de organisatie-eenheid die u wilt het softwarerestrictiebeleid toepassen en klik vervolgens opEigenschappen.
  2. Op deGroepsbeleiden klik opToevoegen, en klik vervolgens opBewerkenGroepsbeleidsobjecteditor openen.
  3. Vouw in de GroepsbeleidsobjecteditorGebruikersconfiguratie, vouwWindows-instellingen, vouwSoftwarerestrictiebeleid, en stelt u beveiligingsniveaus en extra regels.
Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
324036Softwarerestrictiebeleid gebruiken in Windows Server 2003
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 943854 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbexpertiseadvanced kbfix kbPubTypeKC kbqfe kbHotfixServer kbmt KB943854 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:943854

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com