Internet Explorer 6 svarer ikke når du går fra ett webområde til et annet på en Windows XP Service Pack 2-basert datamaskin

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 943120 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Denne artikkelen er arkivert. Den tilbys "som den er" og vil ikke bli oppdatert.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Symptom

På en Windows XP Service Pack 2 (SP2)-basert datamaskin bruker du Microsoft Internet Explorer 6 til å gå fra et webområde som inneholder en referanse til et stilark. I dette tilfellet slutter Internet Explorer 6 å svare.

Dette problemet oppstår hvis du har installert den kumulative sikkerhetsoppdateringen 933566 (MS07-033) for Internet Explorer eller senere kumulative sikkerhetsoppdateringer for Internet Explorer.

Hvis du vil ha mer informasjon om dette, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
933566 MS07-033: Kumulativ sikkerhetsoppdatering for Internet Explorer

Løsning

Informasjon om hurtigreparasjon

En støttet hurtigreparasjon er tilgjengelig fra Microsoft. Denne hurtigreparasjonen løser bare det konkrete problemet som er beskrevet i denne artikkelen. Hurtigreparasjonen skal utelukkende brukes på systemer der dette problemet har oppstått. Hurtigreparasjonen kan bli gjenstand for ytterligere testing. Vi anbefaler derfor at du venter på neste programvareoppdatering som inneholder denne hurtigreparasjonen, med mindre dette problemet påvirker deg i stor grad.

Hvis hurtigreparasjonen er tilgjengelig for nedlasting, finnes delen Nedlasting av hurtigreparasjoner tilgjengelig øverst i denne Knowledge Base-artikkelen. Hvis denne delen ikke vises, kan du kontakte Microsofts kundeservice og kundestøtte for å få hurtigreparasjonen.

Obs!  Hvis det oppstår andre problemer i tillegg, eller hvis du trenger feilsøkingstips, kan det hende du må sende en separat forespørsel om dette. Vanlige kundestøttekostnader gjelder for ytterligere kundestøttespørsmål og problemer som ikke dekkes av denne oppdateringen. Hvis du vil ha en fullstendig liste over telefonnumre til Microsofts kundeservice og kundestøtte eller opprette en separat forespørsel om kundestøtte, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Obs!  Skjemaet Nedlasting av hurtigreparasjoner tilgjengelig viser språkene som hurtigreparasjonen er tilgjengelig for. Hvis du ikke ser språket ditt, er det fordi en hurtigreparasjon ikke er tilgjengelig for dette språket.

Forutsetninger

Du må ha Windows XP SP2 installert for å kunne bruke denne hurtigreparasjonen.

Omstartskrav

Du må starte datamaskinen på nytt etter at du har brukt denne oppdateringen.

Informasjon om erstatning av hurtigreparasjoner

Denne hurtigreparasjonen erstatter ingen andre hurtigreparasjoner.

Registerinformasjon

Du trenger ikke gjøre endringer i registret for å kunne bruke en av hurtigreparasjonene i denne pakken.

Filinformasjon

Den engelskspråklige versjonen av denne hurtigreparasjonen har filattributtene som står oppført i tabellen nedenfor (eller senere attributter). Dato og klokkeslett for disse filene er angitt i Coordinated Universal Time (UTC). Når du viser filinformasjonen, konverteres den til lokal tid. Hvis du vil finne forskjellen mellom UTC-tid og lokal tid, bruker du kategorien Tidssone under Dato og klokkeslett i Kontrollpanel.
Windows XP med SP2, x86-baserte versjoner
Skjul denne tabellenVis denne tabellen
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Mshtml.dll6.0.2900.32293,065,85609-Oct-200704:45x86

Status

Microsoft har bekreftet at dette er et problem i Microsoft-produktene som er oppført under Informasjonen i denne artikkelen gjelder.

Mer informasjon

Hvis du vil ha mer informasjon om terminologi for programvareoppdatering, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
824684 Beskrivelse av standardterminologien som brukes til å beskrive oppdateringer av Microsoft-programvare

Egenskaper

Artikkel-ID: 943120 - Forrige gjennomgang: 16. januar 2015 - Gjennomgang: 1.6
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 på følgende plattformer
    • Microsoft Windows XP Home Edition
    • Microsoft Windows XP Professional
    • Microsoft Windows XP Media Center Edition
    • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
Nøkkelord: 
kbnosurvey kbarchive kbautohotfix kbfix kbexpertiseadvanced kbpubtypekc kbqfe kbhotfixserver KB943120

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com