U ontvangt een foutbericht wanneer u probeert Windows Vista of Windows 7 activeren op een computer die is verkregen door een OEM

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 942962 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u Windows Vista of Windows 7 probeerd te activeren op een computer die is verkregen door een OEM, treden de volgende symptomen op.

Symptoom 1

U ontvangt een van de volgende foutberichten:

Foutbericht 1
Fout: ongeldig Volume License Keys

Om te activeren, moet u de productcode wijzigen in een geldige MAK-sleutel (Multiple Activation Key) of Retail-sleutel.

U hebt een kwalificerende licentie voor het besturingssysteem en een Volume licentie Windowsbesturingssysteem> licentie of een volledige licentie voor Windows bijwerkenbesturingssysteem> via een OEM of een retail-bron.

ELKE ANDERE INSTALLATIE VAN DEZE SOFTWARE IS IN STRIJD MET DE OVEREENKOMST EN HET TOEPASSELIJKE RECHT VAN COPYRIGHT.
Foutbericht 2
Fout Code: 0xC004F059

Beschrijving: De Software Licensing-Service heeft gemeld dat een licentie in het BIOS ongeldig is.

Symptoom 2

U ontvangt het volgende foutbericht weergegeven:
Foutcode: 0xc004f035
De Software Licensing-Service wordt gemeld dat de computer niet met een productcode kan worden geactiveerd. Volumelicentie systemen moeten een upgrade uitvoert van een gekwalificeerde besturingssysteem. Neem contact op met uw systeembeheerder of gebruik een ander type sleutel.
Dit probleem treedt op wanneer de volgende voorwaarden voldaan wordt:
  • U gebruikt de Key Management Service (KMS) voor het uitvoeren van de activering.
  • De computer gebruikt een tabel ACPI_SLIC in het computer-BIOS-programma.
Opmerking Een tabel ACPI_SLIC wordt gebruikt door een Advanced Configuration and Power Interface (ACPI)-compatibel BIOS programma Software Licensing beschrijving informatie op te slaan.

Oorzaak

Dit probleem treedt op als de KMS-server niet zoeken naar een geldige Windows-markering in de tabel ACPI_SLIC in de BIOS-programma. Dit probleem doet zich voor een van de volgende redenen.

Oorzaak 1

Een computer met een in aanmerking komend Windows-besturingssysteem geïnstalleerd hebt gekocht. Echter, de Windows-markering in de tabel ACPI_SLIC is beschadigd.

Oorzaak 2

Een computer die geen in aanmerking komend Windows als besturingssysteem geïnstalleerd hebt gekocht. In dit geval wordt is de markering voor Windows niet aanwezig in de tabel ACPI_SLIC.

Oplossing

Windows volumelicentie is alleen upgrades. Voordat u een upgrade uitvoert, moet u eerst een onderliggende in aanmerking komend en legitieme Windows-licentie aanschaffen. Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie:
http://www.Microsoft.com/piracy/knowthefacts/legalizationsolutions.aspx
De informatie op deze website bevat een eenvoudige manier te corrigeren verkeerde licentieverlening met behulp van een legitieme overeenkomst voor ophalen. Vervolgens moet u de productcode op een MAK Multiple Activation Key (). Hiertoe contact opnemen met de Microsoft Volume Licensing Service Center op de volgende Microsoft-website:
https://www.Microsoft.com/licensing/servicecenter/

Meer informatie

Het gedrag dat wordt vermeld in de sectie 'Symptomen' treedt op wanneer de Windows-markering uit de tabel met softwarelicenties of ontbreekt wanneer de gegevens van Windows aanwezig maar beschadigd is. Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over Volume Activation 2.0:
http://technet.Microsoft.com/en-us/library/cc303695.aspx
Een computer die is verkregen van een OEM en die in het systeem-BIOS een tabel ACPI_SLIC heeft moet een geldige Windows-markering hebben in de tabel ACPI_SLIC als dat systeem een OEM-licentie voor een Microsoft-besturingssysteem (Windows XP, Windows Vista of Windows 7 bevat). OEM-systemen die geen OEM-Microsoft-besturingssysteem bevatten een ACPI_SLIC-tabel die een geldige markering-bestanden niet bevat. Deze markering Windows is belangrijk voor klanten met een volumelicentie die van plan zijn systeemkopie terugzetten of upgrade van een OEM-systeem van de opnieuw imaging rechten in de gebruiksrechtovereenkomst voor volume met Windows Vista of Windows 7 volume license-media.

Een computer waarvan de tabel ACPI_SLIC beschikt over een geldige Windows-markering wordt een fout gegenereerd wanneer u probeert te activeren via KMS wanneer u een volume-edities van Windows Vista of Windows 7. U kunt een dergelijk systeem niet activeren met behulp van KMS. Dit is een controle voor het gebruik van media aan de hand van de gebruiksrechtovereenkomst voor Volume volume. U kunt echter het systeem activeren met behulp van een activeringssleutel met meerdere (MAK). (Mogelijk niet compatibel is uit een licentie scenario wanneer u een MAK. Contactyour licentiespecialist om ervoor te zorgen dat u de klacht zijn.) Of kunt u een retail-sleutel. Ook als de aanschaf van een OEM-systeem waarop Windows Vista of Windows 7 is geïnstalleerd en geactiveerd, u kunt contact opnemen met de OEM voor meer informatie.Of u een nieuwe computer met een Microsoft Windows-besturingssysteem en een ACPI_SLIC-tabel met een geldige Windows-markering kunt aanschaffen.

Het hulpprogramma MGADiag

Het hulpprogramma MGADiag heeft gedetecteerd en deze BIOS-gegevens. De BIOS-informatie voor de tabel ACPI_SLIC echter niet weergegeven in de uitvoer van de grafische interface. De BIOS-gegevens wilt bekijken, klikt u op het tabbladWindows , klikt u op kopiërenen plak de output in Kladblok of een andere teksteditor. De uitvoer wordt lijkt op die in het volgende voorbeeld:
Will not be able to KMS Activate:

OEM Activation 2.0 Data-->
BIOS valid for OA 2.0: No, invalid SLIC table
Windows marker version: N/A
OEMID and OEMTableID Consistent: N/A

Windows Marker not present
OEM Activation 2.0 Data-->
BIOS valid for OA 2.0: Yes, but no Windows Marker
Windows marker version: N/A
OEMID and OEMTableID Consistent: Yes

Will be able to KMS Activate:

Windows Marker present
OEM Activation 2.0 Data-->
BIOS valid for OA 2.0: Yes
Windows marker version: 0x20001
OEMID and OEMTableID Consistent: Yes

SLIC table not present
OEM Activation 2.0 Data-->
BIOS valid for OA 2.0: Yes, but no SLIC table
Windows marker version: N/A
OEMID and OEMTableID Consistent: N/AAls u het hulpprogramma MGADiag, gaat u naar de volgende Microsoft-website: http://go.Microsoft.com/fwlink/?LinkId=52012


Opmerking: De KMS-controle is alleen van toepassing op Windows 7 en Windows Vista computers als KMS-clients, is niet van toepassing op Windows Server 2008 of Windows Server 2008 R2 machines die worden uitgevoerd als clientcomputers KMS.

Eigenschappen

Artikel ID: 942962 - Laatste beoordeling: zaterdag 8 februari 2014 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Business
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows 7 Professional
Trefwoorden: 
kboem kbexpertiseadvanced kbtshoot kbprb kbmt KB942962 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 942962

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com