Apparaatstuurprogramma's in Windows Vista

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 942462 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Dit artikel bevat informatie over hoe u de juiste stuurprogramma's voor uw hardware en stuurprogramma's beschreven.

Meer informatie

Een stuurprogramma is software die Windows gebruikt om te communiceren met hardwareapparaten. Zonder stuurprogramma's werkt hardware die is aangesloten op de computer niet goed. Bijvoorbeeld als een videokaart of een printer niet het juiste stuurprogramma geïnstalleerd, werkt apparaat niet goed.

Het verkrijgen en installeren van stuurprogramma 's

Doorgaans stuurprogramma's worden geleverd bij Windows of kunt u deze installeren vanaf de website Microsoft Update. Als Windows niet het juiste stuurprogramma voor uw apparaat, kunt u het stuurprogramma installeren vanaf de cd die bij het apparaat geleverd is. Als er een stuurprogrammaschijf, controleert de website van de fabrikant.

Windows zoekt automatisch en stuurprogramma's installeert nadat de nieuwe hardware is gevonden of wanneer u de Wizard Nieuwe Hardware in het Configuratiescherm. Als een bijgewerkt stuurprogramma voor een apparaat wordt gedetecteerd, wordt de Wizard updates voor Hardware wordt gestart en vraagt u bijgewerkte stuurprogramma installeren. Als u eerder met Internet verbonden hebt, kan zijn dat u voor de meest recente stuurprogramma's op de website Microsoft Update.

De fabrikant

Neem contact op met de fabrikant van het apparaat voor meer informatie over stuurprogramma's:

Eigenschappen

Artikel ID: 942462 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Starter
  • Windows Vista Ultimate
  • Customer Service and Support Information
Trefwoorden: 
kmcustomerservice kbhowto kbexpertisebeginner kbinfo kbmt KB942462 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:942462

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com