MS07-054: Säkerhetsproblem i MSN Messenger och Windows Live Messenger möjliggör fjärrkörning av kod

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 942099 - Visa produkter som artikeln gäller.
Den här artikeln har arkiverats. Den erbjuds "i befintligt skick" och kommer inte längre att uppdateras.
Visa alla | Dölj alla

INLEDNING

Microsoft har publicerat säkerhetsbulletinen MS07-054 med all relevant information om säkerhetsuppdateringen, däribland filmanifestinformation och distributionsalternativ. Du hittar hela säkerhetsbulletinen på följande Microsoft-webbplatser:

Egenskaper

Artikel-id: 942099 - Senaste granskning: den 16 januari 2015 - Revision: 1.1
Informationen i denna artikel gäller:
  • MSN Messenger 6.2
  • MSN Messenger 7.0
  • MSN Messenger 7.5
  • Windows Live Messenger 8.0
Nyckelord:
kbnosurvey kbarchive kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbpubtypekc kbexpertisebeginner KB942099