MS07-054: Et sikkerhetsproblem i MSN Messenger og Windows Live Messenger kan ikke tillate ekstern kjøring av kode

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 942099 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Denne artikkelen er arkivert. Den tilbys "som den er" og vil ikke bli oppdatert.
Vis alt | Skjul alt

INNLEDNING

Microsoft har gitt ut sikkerhetsbulletin MS07-054. Sikkerhetsbulletinen inneholder all relevant informasjon om sikkerhetsoppdateringen. Informasjonen inkluderer opplysninger om filmanifest og alternativer for distribusjon. Hvis du vil vise hele sikkerhetsbulletinen, kan du gå til ett av følgende Microsoft-webområder:

Egenskaper

Artikkel-ID: 942099 - Forrige gjennomgang: 16. januar 2015 - Gjennomgang: 1.1
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • MSN Messenger 6.2
  • MSN Messenger 7.0
  • MSN Messenger 7.5
  • Windows Live Messenger 8.0
Nøkkelord:
kbnosurvey kbarchive kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbpubtypekc kbexpertisebeginner KB942099