MS07-054: Beveiligingsprobleem in MSN Messenger en Windows Live Messenger kan leiden tot uitvoering van externe code

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 942099 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Inleiding

Microsoft heeft beveiligingsbulletin MS07-054 uitgebracht. Het beveiligingsbulletin bevat alle relevante informatie over de beveiligingsupdate. De informatie bestaat onder andere uit bestandsmanifestgegevens en implementatieopties. Ga naar een van de volgende Microsoft-websites als u het volledige beveiligingsbulletin wilt bekijken:

Eigenschappen

Artikel ID: 942099 - Laatste beoordeling: vrijdag 16 januari 2015 - Wijziging: 1.1
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • MSN Messenger 6.2
  • MSN Messenger 7.0
  • MSN Messenger 7.5
  • Windows Live Messenger 8.0
Trefwoorden:
kbnosurvey kbarchive kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbpubtypekc kbexpertisebeginner KB942099