MS07-054: MSN Messengerin ja Windows Live Messengerin heikkous saattaa sallia koodin etäsuorittamisen

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 942099 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Tämä artikkeli on arkistoitu. Se tarjotaan "sellaisenaan", eikä sitä päivitetä enää.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

JOHDANTO

Microsoft on julkaissut tietoturvatiedotteen MS07-054. Tämä tietoturvatiedote sisältää kaikki tietoturvapäivityksen tärkeät tiedot. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tiedostojen tiedot ja asennusvaihtoehdot. Voit tarkastella koko tietoturvatiedotetta seuraavissa Microsoftin verkkosivustoissa:

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 942099 - Viimeisin tarkistus: 16. tammikuuta 2015 - Versio: 1.1
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • MSN Messenger 6.2
  • MSN Messenger 7.0
  • MSN Messenger 7.5
  • Windows Live Messenger 8.0
Hakusanat:
kbnosurvey kbarchive kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbpubtypekc kbexpertisebeginner KB942099