MS07-054: En sikkerhedsrisiko i MSN Messenger og Windows Live Messenger muliggjorde fjernkørsel af programkode

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 942099 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Denne artikel er blevet arkiveret. Den vises "som den er og forefindes" og opdateres ikke længere.
Udvid alle | Skjul alle

INTRODUKTION

Microsoft har udgivet sikkerhedsbulletin MS07-054, som indeholder alle relevante oplysninger vedrørende sikkerhedsopdateringen. Disse oplysninger omfatter filmanifestoplysninger og installationsindstillinger. Du kan finde sikkerhedsbulletinen i sin fulde længde på et af følgende Microsoft-websteder:

Egenskaber

Artikel-id: 942099 - Seneste redigering: 16. januar 2015 - Redigering: 1.1
Oplysningerne i denne artikel gælder:
  • MSN Messenger 6.2
  • MSN Messenger 7.0
  • MSN Messenger 7.5
  • Windows Live Messenger 8.0
Nøgleord:
kbnosurvey kbarchive kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbpubtypekc kbexpertisebeginner KB942099