Hoe bepalen welk type sessie dat ik gebruik (webservice versus Office Communications Server)?

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 941093 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

INLEIDING

Dit artikel wordt beschreven hoe u kunt bepalen of u een Live Meeting-sessie of een Web-conferentie die wordt gehost door een Microsoft Office Communications Server 2007-server verbonden. Bovendien beschreven bepalen de Live Meeting 2007-client die u gebruikt.

Meer informatie

Bepalen of u verbonden bent met een Live Meeting-sessie of een Web-conferentie die wordt gehost door een Communications Server 2007-server

Methode 1

In de e-mailuitnodiging voor de vergadering ontvangt, onderzoekt de URL van deDe vergadering bijwonende koppeling die op de vergadering bijwonen. Als de URL met beginthttps://, u bent verbonden met een Live Meeting-sessie. Als de URL met begintsip: voldoen aan:, u bent verbonden met een Communications Server 2007-server.

Methode 2

 1. Klik in de Live Meeting-clientVergaderingNadat u de vergadering bijwonen.
 2. Weergeven van tekst in deLocatievak. Als de tekst die met beginthttps://, u bent verbonden met een Live Meeting-sessie. Als de tekst die met begintsip: voldoen aan:, u bent verbonden met een Communications Server 2007-server.

Een overzicht van de beschikbare Live Meeting 2007-clients

De volgende Live Meeting 2007-clients zijn beschikbaar:
 • De Windows-client
 • De Web-client
De Windows-client is een toepassing op een computer installeert.

De Web-client is een Java-programma. Bovendien is de WebClient wordt uitgevoerd in een webbrowser. Een gebruiker kan de client op het Web gebruiken als de gebruiker niet de Windows-client gebruiken. Een gebruiker kan bijvoorbeeld de webclient gebruiken als de gebruiker een van de volgende besturingssystemen:
 • Windows 98
 • Sun Solaris
 • Apple Macintosh
De Windows-client niet op deze besturingssystemen wordt uitgevoerd. De WebClient wordt echter uitgevoerd op deze besturingssystemen.

De Windows-client kunt u verbinding maken met een Live Meeting-sessie of een Web-conferentie die wordt gehost door een Communications Server 2007-server.

De Web-client kunt u alleen verbinding maken met een Live Meeting-sessie.

Het bepalen van de Live Meeting 2007-client u gebruikt

Wanneer u de Windows-client uitvoert, bevat de titelbalk van de Windows-clientMicrosoft Office Live Meeting. Daarnaast bevat de Windows-client een pijl in de titelbalk. Wanneer u op de pijl klikt, worden de volgende opdrachten weergegeven:
 • Opties
 • Afsluiten
 • Afsluiten en vergadering beëindigen
 • Microsoft Office Live Meeting
Wanneer u de Web-client uitvoert, bevat de titelbalk van de webbrowser de naam van de webbrowser. Als u Windows Internet Explorer 7, bevat de titelbalk bijvoorbeeldWindows Internet Explorer.

Referenties

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over het verkrijgen van ondersteuning voor problemen die optreden kunnen wanneer u een Live Meeting 2007-client verbinding maken met een vergadering:
941094Het verkrijgen van ondersteuning voor problemen die optreden kunnen wanneer u een Live Meeting 2007-client verbinding maken met een vergadering

Eigenschappen

Artikel ID: 941093 - Laatste beoordeling: zaterdag 10 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office Live Meeting 2007
 • Microsoft Office Communications Server 2007 Enterprise Edition
 • Microsoft Office Communications Server 2007 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbexpertisebeginner kbexpertiseinter kbhowto kbinfo kbmt KB941093 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:941093

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com