Certificaat toewijzing mislukt op een computer met Windows XP Service Pack 2 waarop de Windows Server 2003-beheerprogramma 's

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 940864 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Op een Windows XP Service Pack 2 (SP2)-computer waarop Windows Server 2003 Administration Tools Pack gebaseerd u een certificaat toewijzen aan de bijbehorende Active Directory-gebruikersaccount in het domein. Echter, certificaattoewijzing mislukt. De bijbehorende gebruikersaccount weergegeven verificatie foutberichten wanneer de gebruiker probeert het certificaat gebruiken voor verificatie in toepassingen die gebruikmaken van Active Directory certificaattoewijzing.

Wanneer een certificaat is toegewezen aan een Active Directory-gebruikersaccount van een computer met Windows XP, niet u dit certificaat bijvoorbeeld aanmelden bij domein via Microsoft Internet Security and Accleration (ISA) Server gebruiken.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de tekenreeks die wordt gebruikt voor dealtSecurityIdentitieseigenschap in Active Directory is inconsistent wanneer een certificaat is toegewezen aan een gebruikersaccount van een clientcomputer met Windows XP SP2.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

Vereisten

Er zijn geen vereisten.

Opnieuw opstarten

U hoeft de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen andere hotfixes.

Bestandsgegevens

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in deDatum en tijditem in het Configuratiescherm.
Windows XP met SP2, x 86-versies
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Crypt32.dll5.131.2600.3186598,01627 Jul 200714: 03x 86

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

Voor meer informatie over beveiliging gebruikerskenmerken en over dealtSecurityIdentitieseigenschap, Ga naar de volgende Microsoft-webpagina:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/ms677943.aspx
Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 940864 - Laatste beoordeling: vrijdag 16 januari 2015 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Service Pack 2 op de volgende platformen
    • Microsoft Windows XP Home Edition
    • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbautohotfix kbexpertiseadvanced kbbug kbfix kbHotfixServer kbqfe kbmt KB940864 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 940864

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com