Nadat u een smartcard voor het ontgrendelen van een computer met Windows XP, wordt u gevraagd voor verificatie wanneer u toegang tot bronnen waarvoor NTLM-verificatie

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 939850 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Het volgende scenario:
  • U kunt Active Directory-domein configureren zodat domeingebruikers een smartcard gebruiken moeten voor aanmelding bij het domein.
  • In dit domein vereisen sommige bronnen NTLM-verificatie. Deze bronnen accepteert bovendien geen Kerberos-verificatie.
  • Op een Windows XP-clientcomputer gebruikt een gebruiker een smartcard aanmelden bij de computer. Vervolgens vergrendelt de gebruiker de computer.
  • Op de domeincontroller wijzigt het wachtwoord voor de gebruikersaccount smartcard terwijl de client Windows XP-computer is vergrendeld.
  • De gebruiker wordt de smartcard gebruikt om de computer te ontgrendelen en on line werkt.
In dit scenario wordt de gebruiker gevraagd voor verificatie wanneer hij of zij toegang heeft tot bronnen waarvoor NTLM-verificatie. De gebruiker wordt niet gevraagd de referenties smartcard synchroniseren.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

Vereisten

Voor deze hotfix moet u Windows XP Service Pack 2 is geïnstalleerd.

Opnieuw opstarten

U moet de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix toepast.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen eerder uitgebrachte hotfixes.

Registergegevens

Gebruik van deze hotfix hoeft u geen wijzigingen in het register.

Bestandsgegevens

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in deDatum en tijditem in het Configuratiescherm.
Windows XP met SP2, x 86-versies
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatformSP-vereiste
Kerberos.dll5.1.2600.3192299,00808 Aug 200715: 26x 86SP2
Msv1_0.dll5.1.2600.3192132,60808 Aug 200715: 26x 86SP2

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

In sommige gevallen vraagt een Windows XP-computer niet Kerberos-tickets nadat u de computer ontgrendelen met de standaard gebruikersnaam en wachtwoord.

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 939850 - Laatste beoordeling: vrijdag 18 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbexpertisebeginner kbfix kbqfe kbHotfixServer kbmt KB939850 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:939850

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com