MS07-041: Az Internet Information Services biztonsági rése távolról végrehajtott kódfuttatást tehet lehetővé

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 939373 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS07-041. számú biztonsági közleményt, amely a biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza, beleértve a javításba foglalt fájlok adatait és a telepítési lehetőségek leírását. A biztonsági közlemény teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

További információ

A biztonsági frissítéssel kapcsolatos ismert jelenség

Az Internet Information Services (IIS) 5.1 a Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (SP2) szervizcsomag egy választható összetevője. A Windows Update csak akkor ajánlja fel ezt a frissítést, ha az IIS 5.1 összetevő telepítve van a számítógépen.

Ha letölti ezt a biztonsági frissítést a Microsoft letöltőközpontból, majd manuálisan telepíteni próbálja egy olyan Windows XP SP2 rendszerű számítógépen, amelyen nincs telepítve az IIS 5.1 összetevő, hiányzó előfeltételről tájékoztató hibaüzenet jelenik meg, és a frissítés nem települ. Ez nem hiba, hanem a vártnak megfelelő viselkedés.

A /quiet kapcsoló használatával elrejthetők az üzenetek.

Ha a rendszergazdák a /quiet kapcsolóval hajtják végre a telepítést, valamely támogatott módszerrel meg kell győződniük arról, hogy az sikeres volt. Ha az IIS 5.1 összetevő nincs telepítve, a rendszergazdák a Kb939373.log fájlban tekinthetik meg a kapcsolódó hibaüzeneteket.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 939373 - Utolsó ellenőrzés: 2007. július 16. - Verziószám: 1.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Professional
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbpubtypekc kbexpertiseinter KB939373
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com