Jaettu tiedosto palautetaan takaisin sen aiemmaksi versioksi, kun jokin aiemmin asennetun version tai SKU:n aiemmin asennetun päivityksen asennus poistetaan tietokoneesta, jossa on asennettuna useampi kuin yksi Visual Studion versio tai SKU

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 939043 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Oire

Oletetaan seuraava tilanne:
 • Asennat päivityksen tietokoneeseen, jossa on asennettuna useampi kuin yksi versio tai SKU jostakin Microsoft Visual Studion versiosta.
 • Päivitys päivittää jaetut tiedostot. Se vaikuttaa kaikkiin SKU-tietoihin.
 • Myöhemmin poistat kyseisen päivityksen asennuksen jonkin version tai SKU:n osalta Ohjauspaneelin Lisää tai poista sovellus -työkalun avulla.
Tässä tilanteessa päivityksen asennus poistetaan vain yksittäisen version tai SKU:n osalta. Jaetut tiedostot kuitenkin palautetaan takaisin niiden aiemmiksi versioiksi. Tämä jättää tietokoneen mahdollisesti haavoittuvaan tilaan.

Syy

Tämä ongelma ilmenee, koska päivityksen asennuksen poistamisen paketissa on ongelma.

Visual Studion kaikilla versioilla on älykäs päivityksen asentamisen paketti. Kun asennat päivityksen, joka koskee mahdollisesti useampaa kuin yhtä Visual Studion versiota tai SKU:ta, päivityksen paketti tarkistaa samalla, onko tietokoneessa asennettuna useita SKU-tietoja. (Päivityksen paketti esimerkiksi tarkistaa, onko tietokoneessa asennettuna Visual Studio 2005 Professional Editionin ja Visual Studio 2005 Team Editionin SKU-tietoja.) Tässä tapauksessa päivityksen paketti asentaa päivityksen vain kerran. Päivityksen paketti kuitenkin lisää metatiedot Ohjauspaneelin Lisää tai poista sovellus -työkalun Nykyiset asennetut ohjelmat -luetteloon ilmaisemaan, että päivitys on asennettu kullekin asianmukaiselle SKU:lle erikseen. Voit vahvistaa tämän Ohjauspaneelin Lisää tai poista sovellus -työkalun avulla. Päivitys näkyy työkalussa erikseen asennettuna jokaisen sellaisen SKU:n kohdalla, jota päivitys koskee.

Kun yrität myöhemmin poistaa päivityksen vain yhden SKU:n osalta, päivityksen metatiedot poistetaan kyseisen SKU:n osalta ja tiedostot palautetaan takaisin aiempaan versioon. Tiedostot palautetaan aiemmiksi versioiksi, vaikka useat SKU:t käyttävät niitä. Tämä ongelma aiheutuu Windows Installerin ohjelmavirheestä. Tämän ohjelmavirheen vuoksi Windows Installer ei pidä kirjaa yksittäiseen jaettuun tiedostoon viittaavien päivitysten määrästä. Jos ongelman aiheuttava päivitys on tietoturvapäivitys, tietokone saattaa jäädä haavoittuvaan tilaan tämän ongelman vuoksi.

Tämä ongelma ilmenee kaikkien Visual Studio -versioiden kaikissa päivityksissä, joiden kohteena on useampi kuin yksi SKU.

Workaround

Voit varmistaa, ettei tietokone jää haavoittuvaan tilaan, varmistamalla, että kaikilla asianmukaisilla Visual Studion SKU-tiedoilla on päivitys asennettuna ja että et poista päivityksen asennusta vain yhdestä SKU:sta. Voit vahvistaa tämän Ohjauspaneelin Lisää tai poista sovellus -työkalun avulla.

Lisäksi asiakkaat voivat hankkia Microsoft Visual Studio 2005:n päivitykset Microsoft Updaten avulla. Microsoft suosittelee, että valitset Visual Studio -päivitysten vastaanottamisen Microsoft Updaten avulla. Kun olet valinnut tämän, sinulle tarjotaan Visual Studio 2005 -päivityksiä aina, kun niitä on saatavana. Sinulle tarjotaan näitä päivityksiä, vaikka olisit asentanut Visual Studio 2005:n useiden versioiden tai SKU-tietojen päivityksen ja poistanut sitten vain yhden SKU:n päivityksen. Tämän vuoksi tämä on paras tapa pienentää sen mahdollisuutta, että tietokone jää haavoittuvaan tilaan Visual Studio 2005 -tietoturvapäivityksen asennuksen poistamisen jälkeen.

Huomautus Visual Studio 2005 -päivitykset ovat saatavana Microsoft Updatesta. Microsoft Visual Studio .NET 2003- ja Microsoft Visual Studio .NET 2002 -päivitykset eivät kuitenkaan ole saatavana Microsoft Updatesta. Kyseisten Visual Studio -versioiden päivitykset on ladattava Microsoft Download Centeristä ja asennettava sitten manuaalisesti.

Enemmän tietoa

Voit käydä Microsoft Update -verkkosivustossa napsauttamalla seuraavaa linkkiä:
http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=fi-fi

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 939043 - Viimeisin tarkistus: 31. lokakuuta 2007 - Versio: 1.2
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Visual Studio 2005 Team Suite
 • Microsoft Visual Studio 2005 Team Edition for Software Architects
 • Microsoft Visual Studio 2005 Team Edition for Software Developers
 • Microsoft Visual Studio 2005 Team Edition for Software Testers
 • Microsoft Visual Studio 2005 Professional Edition
 • Microsoft Visual Studio .NET 2003 Professional Edition
 • Microsoft Visual Studio .NET 2003 Enterprise Architect
 • Microsoft Visual Studio .NET 2003 Enterprise Developer
 • Microsoft Visual Studio .NET 2002 Professional Edition
 • Microsoft Visual Studio .NET 2002 Enterprise Architect
 • Microsoft Visual Studio .NET 2002 Enterprise Developer
Hakusanat: 
kbtshoot kbexpertiseinter kbsecurity kbbug kbpubtypekc KB939043

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com