Het bijwonen van een sessie Live Meeting 2007 of een sessie Live Meeting 2005

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 938934 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

INLEIDING

In dit artikel wordt beschreven hoe u een sessie van Microsoft Office Live Meeting 2007 of een sessie Live Meeting 2005 bijwonen.

Meer informatie

Een Live Meeting-organisator kan uitnodigen u bijwonen van een Live Meeting-sessie door u een uitnodiging per e-mail verzenden. Live Meeting bevat een functie genereert automatisch een uitnodiging per e-mail met informatie die lijkt op de volgende informatie:
Naam organisator

Live Meeting URL-koppeling
Onderwerp:
URL van de vergadering:
Vergadering-ID:
Vergadering sleutel:
Rol: genodigde
Audiovergaderingen (niet gratis):
Audiovergaderingen (gratis):
Deelnemer Code:
OpmerkingAls de uitnodiging per e-mail geen informatie bevat, controleert de uitnodiging bevat de URL van een vergadering, een vergadering ID en sleutel vergadering. Deze items kunnen worden gecodeerd in de URL of ze afzonderlijk kunnen worden verstrekt.

U kunt deelnemen aan een Live Meeting-sessie op het geplande tijdstip Live URL van de vergadering die is opgenomen in de uitnodiging per e-mail op. U moet uw referenties typt op deDeelnemen aan vergaderingpagina en klik vervolgens opDeelnemen aan vergadering.

Als deze methode niet werkt, kunt u de URL van de vergadering die is opgenomen in de uitnodiging per e-mail. U doet dit als volgt:
 1. In Microsoft Internet Explorer of een andere browser, typ de URL van de vergadering in deAdresvak.
 2. Op deDeelnemen aan vergaderingpagina, typ de volgende informatie:
  • De naam die u wilt Live Meeting weer andere deelnemers
  • De ID van de vergadering die is opgenomen in de uitnodiging per e-mail
  • De vergadering sleutel die is opgenomen in de uitnodiging per e-mail
 3. Klik opJoin.
OpmerkingAls u een Live Meeting-sessie voordat nooit hebben deelgenomen, Live Meeting gevraagd te downloaden en installeren van de Live Meeting-console. Nadat u de Live Meeting-console, wordt u verbonden met de Live Meeting-sessie.

Als u eerder een Live Meeting-sessie hebt bijgewoond, u niet gevraagd downloaden en installeren van de Live Meeting-console.

Eigenschappen

Artikel ID: 938934 - Laatste beoordeling: vrijdag 18 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office Live Meeting 2007
 • Microsoft Office Live Meeting 2005
Trefwoorden: 
kbexpertisebeginner kbhowto kbmt KB938934 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:938934

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com