Az Office 2003 Service Pack 3 szervizcsomag telepítését követően nem működik a gyors mentés a Word 2003 programban

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 938808 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Amikor a Microsoft Office 2003 Service Pack 3 (SP3) telepítését követően egy dokumentummal dolgozik a Microsoft Office Word 2003 alkalmazásban, nem működik a gyors mentési funkció.

Oka

Ez a viselkedés azért fordul elő, mert a gyors mentési funkció működését az Office 2003 SP3 szervizcsomag telepítésekor letiltotta a rendszer.

A Gyors mentés jelölőnégyzet továbbra is megjelenik a Word 2003 alkalmazásban a Beállítások párbeszédpanel Mentési beállítások csoportjában, a beállítás működése azonban le van tiltva.

A Mentési beállítások megjelenítéséhez kattintson az Eszközök menü Beállítások parancsára, és válassza a Mentés lapot.

További információ

A gyors mentési funkció a dokumentumok mentését oly módon teszi gyorsabbá, hogy csak a dokumentumon elvégzett módosításokat menti. Az engedélyezett gyors mentési funkció mellett mentett dokumentumok olyan adatokat tartalmaznak, melyeket esetleg nem kíván megosztani más személyekkel a dokumentum elektronikus közzététele esetén. Ezeket az adatokat metaadatoknak nevezik. A metaadatok számos célra, például az Office-fájlok szerkesztésének, megtekintésének, rendezésének és beolvasásának javítására szolgálnak.

A gyors mentési funkció kialakítása miatt előfordulhat, hogy a dokumentumokból törölt szövegek vagy megjegyzések a dokumentum mentése után is megmaradnak. Ezért a Word 2003-dokumentumok biztonságának fokozása érdekében a Microsoft letiltotta a gyors mentési funkció működését az Office 2003 SP3 szervizcsomagban.

A metaadatokról és arról, hogy miként minimalizálhatók a metaadatok a Word-dokumentumokban a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
825576 Metaadatok minimalizálása a Word 2003 alkalmazásban (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
Az Office 2003 legújabb szervizcsomagjának beszerzéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
870924 Az Office 2003 programcsomag legújabb szervizcsomagjának beszerzése

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 938808 - Utolsó ellenőrzés: 2007. november 27. - Verziószám: 1.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office 2003 Service Pack 3
  • Microsoft Office Word 2003
Kulcsszavak: 
kbtshoot kbprb kbpubtypekc kbsavefile kbupdateissue kbexpertisebeginner KB938808
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com