ID articol: 936211 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Introducere

Acest articol descrie cum se depanează problemele de conectivitate în rețea în Internet Explorer.

Mai multe informații

Pasul 1. Utilizați instrumentele Servicii de depanare automată Microsoft

Puteți încerca Serviciile de depanare automată Microsoft ca prim pas pentru diagnosticarea și repararea problemelor comune de conectivitate în rețea în Internet Explorer. Trebuie să executați ambele depanatoare pentru a stabili dacă problema este rezolvată.
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Diagnosticați și remediați automat problemele serviciului Paravan de protecție WindowsÎmbunătățiți performanța, siguranța și securitatea în Internet Explorer
Remediere problemă
Serviciile de depanare automată Microsoft: Diagnosticați și remediați automat problemele serviciului Paravan de protecție Windows
Remediere problemă
Microsoft Automated Troubleshooting Services: Îmbunătățirea performanței, a siguranței și a securității în Internet Explorer
Dacă aceste depanatoare automate rezolvă problemele dvs., puteți părăsi acest articol. Dacă depanatoarele nu rezolvă problemele de conectivitate, treceți la pasul 2.

Pasul 2. Utilizați instrumentul Diagnostice rețea

Instrumentul Diagnostice rețea, care face parte din Windows Vista, are scopul de a testa conexiunea la rețea pentru a găsi erori. Instrumentul Diagnostice rețea se poate utiliza inclusiv pentru a stabili dacă programele legate de rețea funcționează corect. Pentru a utiliza acest instrument cu scopul de a depana problemele de conectivitate în rețea, urmați acești pași:
 1. Deschideți Internet Explorer și încercați să accesați pagina Web care provoacă probleme de conectivitate în rețea.
 2. În pagina care afișează mesajul de eroare Internet Explorer, faceți clic pe legătura Diagnostic probleme conexiune.
Se va executa instrumentul Diagnostice rețea. După executare, instrumentul va raporta unul dintre următoarele rezultate:
 • Nu a găsit nicio problemă.
 • A detectat o problemă. În plus, instrumentul va oferi îndrumare pentru pașii de urmat în vederea depanării problemei.
Dacă nu reușiți să rezolvați problema utilizând instrumentul Diagnostice rețea, trebuie să depanați manual problema. Pentru aceasta, mergeți la secțiunea „Depanarea manuală a problemei”.

Pasul 3. Depanați manual problema

Metoda 1: Testați alte site-uri funcționale cunoscute

Porniți Internet Explorer și apoi introduceți una dintre următoarele adrese în bara de adrese din partea de sus a ferestrei de browser:
http://www.microsoft.com/romania/
http://www.msn.com
http://www.hotmail.com
Dacă nu apar probleme de conectivitate în rețea când introduceți una dintre aceste adrese în bara de adrese, vă recomandăm să contactați proprietarul site-ului Web unde a apărut problema. Este posibil ca site-ul să fie offline temporar sau să aibă alte probleme interne.

Totuși, dacă există în continuare probleme de conectivitate în rețea când introduceți una dintre aceste adrese în bara de adrese, poate exista un conflict cu alt software instalat pe sistem. În acest caz, treceți la metoda 2.

Metoda 2: Verificați conexiunea de rețea

Asigurați-vă că sunt bine fixate cablurile care conectează computerul la Internet sau la rețeaua de domiciliu. În plus, asigurați-vă că dispozitivele de rețea pe care computerul le utilizează sunt pornite și funcționează corect. Apoi, urmați acești pași pentru a verifica conectivitate în rețea, în funcție de situația dvs.
Pasul 1: Verificați conectivitatea modemului DSL extern, a modemului prin cablu sau a modemului de linie comutată

Dacă utilizați un modem extern, verificați următoarele:
 1. Verificați dacă este conectat ferm cablul care conectează modemul la priza de perete. Cel mai probabil, cablul se va conecta la o mufă de telefon sau la o priză de cablu.
 2. Verificați dacă este fixat la ambele capete cablul care conectează computerul la modem și dacă s-au fixat conectorii de la capetele cablului (în cazul în care cablul este unul de rețea). Cablul de rețea seamănă cu cablul telefonic, dar poate fi mai subțire, iar conectorii de la capete sunt mai mari.
 3. În cazul în care cablul care conectează modemul extern la computer este un cablu USB, trebuie să efectuați niște verificări suplimentare. Conectorii de la capetele unui cablu USB sunt diferiți. Conectorul de la un capăt este plat și dreptunghiular, iar de la celălalt capăt este prevăzut cu un conector pătrat, cu două unghiuri teșite. Pentru a verifica o conexiune USB, încercați următoarele:
  1. Dacă modemul este atașat la computer prin hub USB, încercați să ocoliți hub-ul USB. Puteți ocoli hub-ul USB conectând cablul dispozitivului direct la un port USB de pe computer.
  2. Dacă modemul se conectează la unul dintre porturile frontale de pe computerul dvs. desktop, încercați, în schimb, să conectați cablul USB la unul dintre porturile din spatele computerului. Unele computere nu furnizează suficientă putere pentru porturile USB frontale. Acest lucru poate crea probleme cu conexiunea la modem.
Pasul 2: Verificați conexiunile dispozitivului de modem intern
Dacă modemul utilizat pentru conectare la Internet este în interiorul computerului, ar trebui să existe un singur cablu care iese din dispozitivul de modem. Verificați dacă s-a fixat la capete cablul care conectează modemul la priza de perete. Cel mai probabil, cablul se va conecta la o mufă de telefon sau la o priză de cablu.
Pasul 3: Verificați conectivitatea rețelei de domiciliu
În cazul în care computerul se conectează la Internet prin rețeaua de domiciliu, vă recomandăm să verificați elementele din lista următoare, în funcție de situația dvs.
 • Conexiune fără fir

  În cazul în care computerul utilizează o conexiune fără fir la rețeaua de domiciliu, vă recomandăm să citiți următoarele articole de pe site-ul „Ajutor și articole introductive Windows Vista”:
 • Conexiune cablată

  În cazul în care computerul utilizează o conexiune cablată (conexiunea mai este cunoscută sub numele de conexiune Ethernet), vă recomandăm să citiți secțiunea „Nu mă pot conecta la rețeaua de domiciliu” din articolul următor intitulat „Depanarea problemelor legate de conexiunea la rețea și la Internet”:
  http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows-vista/Troubleshoot-network-connection-problems
  Dacă doriți îndrumare suplimentară pentru anumite configurații de rețea sau configurații hardware, vă recomandăm să contactați producătorul hardware-ului de rețea pe care îl utilizați.

  Notă Trebuie să contactați furnizorul de servicii Internet (ISP) pentru verificarea conectivității.

Metoda 4: Alte probleme legate de conectivitate sau de rețea

O cauză posibilă a problemelor de conectivitate în rețea este faptul că rețeaua sau conexiunea la Internet pe care o utilizați pentru a trece online are o problemă. Testați această posibilitate utilizând următorii pași de depanare:
Pasul 1. Reporniți modemul sau routerul
Este posibil, uneori, ca setările IP sau configurația rețelei primită de la furnizorul de servicii Internet să fie incorectă sau să necesite actualizarea. Uneori, conexiunea între modem și ISP poate prezenta probleme. Pentru a actualiza setările din modem sau router, trebuie să reporniți dispozitivul. Repornirea dispozitivului va crea, de asemenea, o conexiune reînnoită la furnizorul de servicii Internet. Utilizați una dintre metodele următoare pentru a reporni modemul, în funcție de tipul de modem pe care îl dețineți.

Modem extern

Pentru a reporni un modem extern, urmați acești pași:
 1. Deconectați cablul care conectează computerul sau routerul la modem. Poate fi un cablu USB sau un cablu de rețea.
 2. Opriți modemul. Dacă modemul nu are un întrerupător de alimentare, deconectați cablul de alimentare de la spatele modemului sau deconectați-l de la priza de perete.
 3. Așteptați câteva minute, porniți modemul, reconectați cablul de la computer sau routerul la modem și apoi reporniți computerul.
 4. Testați din nou conexiunea pentru a stabili dacă se poate accesa Internetul.
Dacă aveți, în continuare, probleme cu conectivitatea la rețea, treceți la pasul 2.

Modem intern

Pentru a reporni un modem intern, trebuie să reporniți computerul. Dacă apar, în continuare, probleme de conectivitate la rețea după repornirea computerului, treceți la pasul 2.
Pasul 2. Verificați setările paravanului de protecție sau ale routerului
Dacă vă conectați la Internet prin router, poate exista o problemă legată de setările de configurare, acestea necesitând actualizarea. Pentru a stabili dacă o problemă legată de conectivitatea rețelei este provocată de o configurare greșită sau de o problemă a routerului, puteți omite routerul și conecta computerul direct la modem.

Atenție Conectarea computerului direct la Internet poate lăsa computerul vulnerabil la atacuri. Pentru a proteja computerul împotriva atacurilor, asigurați-vă că s-a instalat un paravan de protecție și că acesta este activat pe computer. Pentru a afla despre Paravanul de protecție Windows care este inclus în Windows Vista, consultați secțiunea „Paravanul de protecție Windows”.

Paravan de protecție Windows

Windows Vista cuprinde un paravan de protecție numit Paravan de protecție Windows. În mod implicit, Paravanul de protecție Windows este activat. Cu toate acestea, trebuie să verificați dacă Paravanul de protecție Windows este activat înainte de a conecta computerul la Internet. Pentru a verifica dacă s-a activat Paravanul de protecție Windows, urmați acești pași:
 1. Faceți clic pe Start, apoi faceți clic pe Panou de control.
 2. În caseta de căutare din colțul dreapta, sus, din Panoul de control, tastați securitate.
 3. În rezultatele căutării care apar, faceți clic pe pictograma sau pe legătura pentru Centrul de securitate. În fereastra afișată, veți vizualiza patru bare numite Paravan de protecție, Actualizare automată, Protecție malware și Alte setări de securitate.
 4. Faceți clic pe butonul săgeată dreapta în bara Paravan de protecție pentru a extinde bara. Bara extinsă va afișa una dintre următoarele trei opțiuni:
  1. Dacă bara Paravan de protecție este verde, aceasta înseamnă că este activat Paravanul de protecție.
  2. Dacă bara Paravan de protecție este roșie, puteți vizualiza mesajul care vă informează că Paravanul de protecție Windows este oprit. Pentru a porni Paravanul de protecție Windows și pentru a face ca bara Paravan de protecție din centrul de securitate să fie verde, faceți clic pe Activare acum.
  3. Dacă bara Paravan de protecție este roșie și mesajul descrie o problemă cu un program paravan de protecție de la terți, vă recomandăm să deconectați computerul de la rețea și să contactați apoi producătorul programului paravan de protecție pentru informații suplimentare despre modul de activare a programului paravan de protecție terț.
Pentru mai multe informații despre Paravanul de protecție Windows în Windows Vista, vizitați următoarele site-uri Web „Ajutor și articole introductive Windows”:
 • Pentru a citi articolul „Paravan de protecție: întrebări frecvente”, vizitați următorul site Web Microsoft:
  http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-us/Help/33307acf-0698-41ba-b014-ea0a2eb8d0a81033.mspx
 • Pentru a citi articolul „Ce este un paravan de protecție?”, vizitați următorul site Web Microsoft:
  http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows-vista/What-is-a-firewall
 • Pentru a afla mai multe despre Paravanul de protecție Windows, citiți articolul „Paravanul de protecție Windows: legături recomandate” la următorul site Web Microsoft:
  http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows-vista/Windows-Firewall-recommended-links
 • Pentru mai multe informații despre relația dintre Paravanul de protecție Windows și centrul de securitate Windows în Windows Vista, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
  929462 Descrierea relației dintre Paravanul de protecție Windows și centrul de securitate Windows în Windows Vista
După conectarea computerului direct la modem, testați Internet Explorer. Dacă acum puteți accesa site-urile Web pe care nu le puteați accesa până acum, contactați producătorul ruterului pentru ajutor la configurarea dispozitivului. Dacă tot nu puteți accesa site-uri Web, treceți la pasul 3.
Pasul 3. Verificați compatibilitatea dispozitivului
Pentru ca un modem sau un adaptor de rețea să funcționeze corect în Windows Vista, acesta trebuie să fie compatibil cu Windows Vista. În plus, trebuie să aibă drivere de dispozitiv care pot fi utilizate de Windows Vista pentru a comunica cu dispozitivul. Pentru a afla dacă modemul sau adaptorul de rețea utilizat este compatibil cu Windows Vista, trebuie să stabiliți mai întâi ce model de adaptor aveți în computer. Pentru aceasta, urmați acești pași:
 1. Faceți clic pe Start, tastați manager dispozitive în caseta Pornire căutare și apoi apăsați pe ENTER.
 2. Faceți clic pe intrarea pentru Manager dispozitive care apare în rezultatele de căutare.
 3. Extindeți intrarea pentru tipul de dispozitiv pe care îl căutați. De exemplu, extindeți Adaptoare de re?ea.

  Notă Tipul de dispozitiv pe care trebuie să îl căutați va fi stabilit de modul de conectare a computerului la Internet. De exemplu, dacă vă conectați la Internet prin conexiune la rețea fără fir, trebuie să căutați informații despre un adaptor de rețea fără fir și trebuie să extindeți Adaptoare de rețea.
 4. Observați intrările care apar în Adaptoare de rețea.
 5. Pe un alt computer, porniți Internet Explorer.
 6. Tastați următoarea adresă, și apoi apăsați pe ENTER:
  http://whql.microsoft.com/hcl/
 7. Căutați adaptorul de rețea pe care l-ați observat la pasul 4. Informațiile de pe acest site Web vă vor informa dacă adaptorul de rețea este compatibil cu Windows Vista.
Dacă nu puteți stabili tipul de modem sau de adaptor de rețea din computer sau dacă dispozitivul respectiv arată că există o problemă, vă recomandăm să contactați producătorul de echipament original sau producătorul de hardware de la care ați obținut acest adaptor.

Pentru informații despre producătorul de hardware, vizitați următorul site Web:
http://support.microsoft.com/gp/vendors/en-us
dacă dispozitivul căutat este un modem DSL intern sau un modem prin cablu intern, vă recomandăm să contactați furnizorul de servicii Internet de la care aveți modemul. Unele probleme posibile pe care le-ați putea vedea includ următoarele:
 • Modemul sau adaptorul de rețea lipsește din Manager dispozitive.
 • Modemul sau adaptorul de rețea este enumerat ca Dispozitiv necunoscut sau cu un nume generic ca Adaptor Ethernet sau Controler comunicații simple PCI.
 • Modemul sau adaptorul de rețea este marcat cu un x roșu sau un semn de exclamare galben.
Dacă aveți, în continuare, probleme cu conectivitatea de rețea după verificarea faptului că modemul sau adaptorul de rețea este compatibil cu Windows Vista și că cele mai recente drivere pentru dispozitiv sunt instalate, mergeți la pasul 4.
Pasul 4. Creați un punct de restabilire a sistemului înainte de a reinițializa protocolul Winsock
Important Înainte de a urma pașii descriși în secțiunea „Reinițializarea protocolului Winsock”, vă recomandăm să utilizați instrumentul Restabilire sistem în Windows Vista pentru a crea un punct de restabilire a computerului. Acest lucru vă va permite să readuceți computerul la momentul dinaintea efectuării modificărilor în cazul în care aceste modificări au creat probleme noi.

Crearea unui punct de restaurare a sistemului

Pentru a crea un punct de restaurare a sistemului utilizând Restaurare sistem, urmați acești pași:
 1. Faceți clic pe Start, faceți clic cu butonul din dreapta pe Computer, apoi faceți clic pe Proprietăți.
 2. În panoul de activități, faceți clic pe legătura Protec?ie sistem. Dacă vi se solicită o parolă de administrator sau o confirmare, tastați parola sau faceți clic pe Continuare.
 3. Faceți clic pe Creare în colțul din dreapta, jos, al casetei de dialog Proprietăți sistem.
 4. În caseta de dialog Protec?ie sistem, tastați un nume potrivit în casetă. De exemplu, tastați Computer înainte de modificarea rețelei și apoi faceți clic pe Creare.
 5. Imediat ce punctul de restaurare este creat cu succes, se afișează notificarea următoare:
  Punctul de restaurare a fost creat cu succes.
 6. Face?i clic pe OK de două ori.
Reinițializarea protocolului Winsock

O altă cauză posibilă a problemelor legate de conectivitatea rețelei este configurarea greșită sau deteriorarea protocolului Winsock pe computer. Windows utilizează acest protocol pentru comunicarea cu alte computere și pentru a accesa resurse pe Internet, cum ar fi mesajele de e-mail și site-uri Web. Dacă există o problemă cu Winsock, Windows Vista nu va putea accesa Internetul.

Atenție Programele care accesează sau monitorizează Internetul, cum ar fi programele antivirus, programele de tip paravan de protecție, și clienții proxy pot fi afectate negativ când reinițializați configurarea protocolului Winsock. Dacă un program nu mai funcționează corect după urmarea acestor pași, probabil va trebui să dezinstalați și să reinstalați programul pentru a-i restabili funcționalitatea sau va trebui să reparați programul utilizând programul de configurare a aplicației.

După crearea cu succes a punctului de restabilire, reinițializați configurarea protocolului Winsock la setările implicite. Dacă doriți să reinițializăm noi configurarea protocolului Winsock, trece?i la sec?iunea „Remediere automată”. Pentru a remedia singur problema, treceți la sec?iunea „Remediere personală”.

Metoda 5: Depanarea automată în Windows 7

Utilizarea depanatoarelor Windows 7
În mod implicit, Windows 7 include următoarele depanatoare Internet Explorer la o instalare nouă:
 • Performanța Internet Explorer
 • Siguran?a Internet Explorer
Executarea depanatoarelor Internet Explorer
 1. Închideți toate programele.
 2. Face?i clic pe Start, apoi face?i clic pe Panou de control.
 3. La Sistem ?i securitate, face?i clic pe Găsire ?i remediere probleme.
 4. În panoul Activități, faceți clic pe Vizualizare toate.
 5. Face?i clic pe Performan?a Internet Explorer.
 6. În fereastra nouă, faceți clic pe Următorul.
  Notă Depanatorul se execută și remediază automat toate problemele identificate.
 7. Face?i clic pe Închidere.

Remediere automată

Pentru a reinițializa automat configurarea protocolului Winsock, faceți clic pe legătura Remediere problemă. Face?i clic pe Executare în caseta de dialog Descărcare fi?ier, apoi urma?i pa?ii din expertul Remediere.


Remediere problemă
Microsoft Fix it 50203


Note
 • Această soluție de remediere nu funcționează în Windows 7. Dacă lucrați pe un computer pe care se execută o versiune de Windows 7, urmați metoda 4 din secțiunea anterioară.
 • Este posibil ca acest expert să fie numai în limba engleză. Însă, remedierea automată func?ionează ?i pentru Windows în alte limbi.
 • Dacă nu vă afla?i la computerul care manifestă problema, salva?i solu?ia Fix it pe o unitate flash sau pe un CD, apoi executa?i-o pe computerul care manifestă problema.


În continuare, trece?i la sec?iunea „S-a remediat problema?”.

Remediere personală

Pentru aceasta, urmați acești pași:
 1. Faceți clic pe Start și în Pornire căutare tastați cmd.
 2. Faceți clic dreapta pe intrarea cmd care apare în rezultatele de căutare, apoi faceți clic pe Executare ca administrator. Dacă vi se solicită o parolă de administrator sau o confirmare, tastați parola sau faceți clic pe Continuare.
 3. În linia de comandă, introduceți următoarele și apoi apăsați pe ENTER:
  netsh winsock reset
  Apoi trebuie să vedeți următorul mesaj:
  Catalog Winsock reinițializat cu succes. Trebuie să reporniți computerul pentru a finaliza reinițializarea.
 4. Reporni?i computerul.
Notă Dacă primiți mesajul de eroare „Acces refuzat” în locul mesajului menționat la pasul 3, linia de comandă n-a fost corectă. În acest caz, închideți fereastra Linie de comandă, și repetați pașii de la 1 la 3. Asigurați-vă că implementați corect pasul 2.

S-a remediat problema?

Testați din nou Internet Explorer pentru a vedea dacă mai apar problemele de conectivitate în rețea. Dacă încă întâmpinați probleme de conectivitate de rețea, verificați dacă conținutul fișierul Hosts.

Verificați conținutul fișierului Hosts
TCP/IP utilizează un fișier Hosts pentru a furniza o metodă de asociere a unei anumite adrese Internet cu o adresă IP. Deși acest fișier are multe utilizări legitime, unele software-uri rău intenționate, cum ar fi cele malware și spyware, pot utiliza acest fișier în scopuri ilicite. Scopul intrărilor incluse în fișierul Hosts de către software-ul rău intenționat este de a împiedica accesarea anumitor site-uri Web. De exemplu, vă pot împiedica să accesați un site Web de pe care puteți actualiza semnăturile antivirus sau de pe care puteți accesa actualizări. Astfel, computerul se poate afla în stare de nesiguranță. În plus, nu puteți accesa instrumentele pe care le-ați putea folosi pentru remediere.

Notă În unele cazuri, intrările legitime pot fi adăugate de administratori de sistem sau de dvs. Dacă redenumiți un fișier Hosts, asocierile din fișierul respectiv nu vor mai funcționa. Pentru mai multe informații, contactați administratorul de sistem sau administratorul de rețea.

Pentru a stabili dacă problemele de conectivitate de rețea apărute sunt provocate de intrările din fișierul Hosts, trebuie să găsiți și apoi să redenumiți acest fișier pentru ca intrările conținute să nu mai fie utilizate.
Pentru a vă reini?ializa noi fi?ierul Hosts la cel implicit, mergeți la sec?iunea „Remediere automată”. Pentru a reini?ializa dvs. fi?ierul Hosts la cel implicit, mergeți la sec?iunea „Remediere personală”.
Remediere automată
Pentru a reini?ializa automat fi?ierul Hosts la cel implicit, face?i clic pe butonul sau pe legătura Remediere. Face?i clic pe Executare în caseta de dialog Descărcare fi?ier, apoi urma?i pa?ii din expertul Remediere.


Remediere problemă
Microsoft Fix it 50267Notă Este posibil ca acest expert să fie disponibil doar în limba engleză. Însă remedierea automată func?ionează ?i pentru versiunile de Windows în alte limbi.

Notă Dacă nu vă afla?i la computerul care manifestă problema, salva?i solu?ia Fix it pe o unitate flash sau pe un CD, apoi executa?i-o pe computerul care manifestă problema.

În continuare, trece?i la finalul sec?iunii „S-a remediat problema?” de mai jos.

Remediere personală

Pentru a reinițializa dvs. fișierul Hosts la cel implicit, urmați acești pași:
 1. Face?i clic pe Start, tasta?i drivers în caseta Pornire căutare și apoi apăsa?i pe ENTER.
 2. Faceți clic pe intrarea pentru drivers afișată în rezultatele de căutare. Pictograma de lângă drivers va fi un folder.
 3. Se va afișa o fereastră cu Windows > system32 > drivers în bara de adrese de sus. Faceți clic dublu pe folderul etc.
 4. Găsiți și faceți clic dreapta pe fișierul hosts și apoi faceți clic pe Redenumire.
 5. Tasta?i oldhosts și apoi apăsa?i pe ENTER. Dacă primi?i următorul mesaj de eroare, face?i clic pe Continuare:
  Trebuie să confirmați această opera?iune.
  Dacă vi se solicită o parolă de administrator sau o confirmare, tastați parola sau faceți clic pe Continuare.
 6. Reporniți computerul pentru a vă asigura că se aplică modificările.
 7. Testa?i Internet Explorer.
Verificați dacă se reinițializează configurarea protocolului Winsock și a fișierului HOSTS. În caz afirmativ, a?i terminat cu această sec?iune. Dacă nu este reinițializată protocolul Winsock sau fișierul HOSTS, puteți contacta asistența.

Proprietă?i

ID articol: 936211 - Ultima examinare: 28 septembrie 2011 - Revizie: 2.0
SE APLICĂ LA:
 • Windows Internet Explorer 9
 • Windows Internet Explorer 8
 • Windows Internet Explorer 7 in Windows Vista
Cuvinte cheie: 
kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmsifixme kbfixme kbexpertiseinter kbnetworkcard kbbrowse kbmodem kbnetworkconnectivity kbnetwork_ispspecific kbnetwork_routerissues kbnetwork_checkcables kbadapter kbhowto kbmatsfixme KB936211

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com